Otázka pro developery #8: Čím se odlišujete od konkurence?

Magdaléna Jirásková, 1. June 2016 Kategorie: Developeři

Tentokrát jsem se developerů zeptali, čím si myslí, že se odlišují od ostatních společností na trhu. Jejich odpovědi si můžete přečíst níže.

Green property

"Patříme mezi mladé firmy, které dávají důraz na poskytování kvalitní profesionální služby jak pro developery, tak i konečné zákazníky kupující jednotlivé bytové jednotky. Stavíme svůj business na důvěře klientů, kteří u nás po svých zkušenostech rádi zůstávají a požadují nové nápady na své investice." říká Tomáš Karban z developerské společnosti Green property.

OXES

"My klientům nabízíme kvalitní nízkoenergetické bydlení ve třídě “B”. Jedná se o dřevostavby bytových domů, kde náklady na bydlení jsou např. 2+kk do dvou tisíc Kč. Pořizovací ceny bytů jsou také nižší než u klasických bytových domů." odpovídá na otázku Roman Kočvara, spolumajitel společnosti OXES.

JRD

"Jednoznačně zaměřením na kvalitní nízkoenergetické a pasivní bydlení, se kterým je značka JRD od počátku spojená. Snažíme se proto stále přicházet s novými řešeními, která přispějí k dalšímu vývoji energeticky úsporné výstavby. Naše společnost je navíc schopna realizovat energeticky šetrnou výstavbu bez jakýchkoliv dotací a za obdobných prodejních cen, jaké má konkurence v dané lokalitě u běžných bytů. Zároveň velmi dbáme na kvalitu staveb a využití nejmodernějších technologií a materiálů, které našim klientům zajistí zdravé, ekologicky šetrné a co nejúspornější bydlení. Důkazem tohoto tvrzení je řada spokojených majitelů bytů od JRD. Někteří z nich se rekrutovali přímo z našich zaměstnanců. Našim stavbám věříme, proto v nich i sami bydlíme." říká Martin Svoboda, výkonný ředitel developerské společnosti JRD.

FIM Group

"Rekonstrujeme historické budovy, jedná se o rozsáhlé a složité rekonstrukce, které musí být provedeny velice citlivě, propopujeme italský vkus a české kvalitní řemeslné zpracování." odpovídá za developerskou společnost FIM Group, Zuzana Procházková, Marketing consultant.

FINEP

"Stavíme ucelené městské čtvrti dle idejí moderního západoevropského city developmentu – což v jedné větě znamená, že stavíme rezidenční čtvrti s odpovídajícím množstvím relaxačních, sportovních i obchodních ploch. A k tomu našim klientům nabídneme i místo, které má velmi dobrou dopravní obslužnost, moderní infrastrukturu a potřebné služby 21. století v bezprostřední blízkosti. Jsme i lídry v nabídce moderního družstevního bydlení." doplňuje za developerskou společnost FINEP, David Jirušek.

DBD Group

"Pevně věřím, že se alespoň od části konkurenčních projektů odlišujeme poctivým provedením stavby, promyšleným výběrem materiálů a propracovanými půdorysy bytů, které jsou přívětivé k současnému životnímu stylu." uzavírá za společnost DBD Group Jiří Hovorka, managing director.

CRESTYL

"Důrazem na kvalitu, design a pohodlí všech našich projektů. Nemáme projekty horší a lepší, udržujeme si vysoký standard napříč celým naším portfoliem. Velkým bonusem jsou tak i reference našich klientů." za skupinu CRESTYL odpovídal Václav Hlavička, Head of sales department.

AMADET

"Klientům se snažíme poskytovat kompletní servis, od vyřízení hypotéky až po výběr záclon a doplňků do interiéru. Myslíme si, že v dnešní uspěchané době si každý rád nechá poradit a zajistit vše od kvalifikovaných a ověřených firem, máme tým odborníků, se kterými dlouhodobě spolupracujeme na vytvoření dokonalého domova." říká Tereza Kročková, architektka developerské společnosti AMADET.

Naši otázku pro developery uzavřela realitně konzultantská společnost OFFICE HUNTERS, která se specializuje na pronájmy kancelářských prostor.

OFFICE HUNTERS

"Jako realitní makléři se od konkurence odlišujeme osobním přístupem ke klientovi, snažíme se fungovat na bližší bázi, nebýt pouhým zprostředkovatelem. Pro klienty nabízíme řadu dalších služeb, které jsou s tím propojené - například zajištění investic, financování, stěhování, vybavení kanceláří a servis poté, co se zabydlí. Firmám pomáháme také začít s byznysem, vytvoříme korporátní identitu. Zahraničním firmám jsme schopní udělat rebranding, lokalizovat v Praze jejich firemní kulturu." uzavírá Filip Veselý, jednatel společnosti.

Každý developer vidí své přednosti v jiných ohledech. Někteří staví malé projekty, jiní se naopak zabývají realizací celých měst, kde najdete úplně vše, co pro život potřebujete. Pro každého z nás jsou priority v bydlení odlišné, která výhoda je tak pro vás skutečným bonusem a co je naopak překážkou v koupi nemovitosti v jednotlivých projektech se tak musíte rozhodnout sami.


Přečtěte si také odpovědi developerů na otázky:

← Zpět do kategorie Developeři

Nejnovější developerské projekty