Otázka pro developery #7: Jaké projekty plánujete v nejbližší době spustit?

Magdaléna Jirásková, 25. May 2016 Kategorie: Developeři

Tentokrát jsme se zaměřili na budoucnost developmentu v rámci Prahy a jejího okolí. Na následujících řádcích se dozvíte, jaké projekty mají developeři v plánu spustit v nejbližších měsících, a ve kterých lokalitách se tak můžete těšit na nové byty i domy ke koupi.

JRD

"Připravujeme několik nových projektů, které budou opět v souladu s naší filozofií zdravého, úsporného a ekologicky šetrného bydlení. Letos chceme zahájit výstavbu Viladomů Semmering na okraji Prokopského údolí, třetí etapu Ecocity Malešice, luxusního projektu v Praze 5 a mimopražského projektu na okraji Touškova u Plzně. Představíme také projekty Červený Dvůr a Zelená Libuš, jejichž stavba pak začne na začátku roku 2017." říká Jan Řežáb, majitel developerské společnosti JRD.

FINEP

"Jaro 2016 je u české společnosti FINEP ve znamení prodejů bytů a domů v celkem 4 lokalitách, kde ve 4 bytových domech FINEP nabízí celkem  371 bytů do osobního vlastnictví a pro zájemce o bydlení v moderních rodinných domech je připraveno 28 rodinných domů na Britské čtvrti. FINEP začíná prodávat nové byty v lokalitách pražského Proseku,v Praze Hostivaři a lokalitě Malý háj v Praze Štěrboholech. Moderní rodinné domy začíná FINEP prodávat v rámci výstavby II. etapy RD na Britské čtvrti Západního města v Praze Stodůlkách." shrnuje plány společnosti FINEP, David Jirušek, tiskový mluvčí.

CRESTYL

"Na druhou etapu unikátní rezidence na břehu řeky Vltavy DOCK River Watch v Praze 8, která bude dokončena v létě, plánujeme hned navázat s další etapou. V brzké době bychom také chtěli představit a uvést do prodeje úplně nový rezidenční projekt Berounská brána." doplňuje Václav Hlavička, Head of Sales department ve skupině CRESTYL.

AMADET

"Nyní připravujeme a v nejbližší době plánujeme spustit prodej bytových jednotek v Praze." říká Tereza Kročková, architektka developerské společnosti AMADET.

FIM Group

"Pro rok 2016 se chystá spuštění nového projektu a jeho následná realizace. Situován bude opět v centru metropole." uzavírá otázku Zuzana Procházková, marketing consultant společnosti FIM Group.

 

Jak se můžete přesvědčit, projektů plánují developeři mnoho. Jedná se o velmi různorodou nabídku, která čítá nejen byty, ale také rodinné domy v zajímavých lokalitách Prahy. Můžete tak očekávat projekty v rámci pražského centra, ale také klidnějších částí naší metropole, které ocení především rodiny s dětmi. 


Přečtěte si také odpovědi developerů na otázky:

← Zpět do kategorie Developeři

Nejnovější developerské projekty