Rezidenční komplex Riviéra Modřany nabízí komfortní bydlení s výhledem na Vltavu

Simona Aujezdská, 6. August 2019 Kategorie: Projekty

Bydlet v údolí řeky s výhledem na Chuchelský háj a Vltavu a přitom být stále ve spojení s městem. Kdo by si takové bydlení nepřál? Pokud i vy toužíte snoubit klidné prostředí v přírodě s výdobytky velkoměsta, pak hledejte domov v rezidenčním komplexu Riviéra Modřany. Po úspěšné první etapě se rozjíždí na Praze 12 opět jeho výstavba.

Moderní nízkoenergetické bytové domy MINIMAX

Druhá etapa developerského projektu Riviéra Modřany nabídne pět bytových domů. Zatímco součástí čtyř z nich je 50 bytů, v tom pátém bude 79 bytů. Na své si v rezidenčním komplexu přijde každý, vybírat lze totiž z obytné plochy od 30 do 100 m2, což představuje dispoziční členění od 1+kk až po 4+kk. Samozřejmostí je ke každému bytu prostorná lodžie a kryté parkovací stání, rodiny s dětmi pak jistě ocení i společnou kočárkárnu.

Bytové domy v Riviéře Modřany jsou kompaktní, koncentrované a s hybridní dispozicí, jsou to takzvané domy MINIMAX. Díky minimalizované ploše pláště, jednomu jádru a kombinaci klasické chodbové a pavlačové dispozice se jedná o moderní nízkoenergetické domy, které nabízí dostatek soukromí, bezpečí i světla zároveň.

Krásná příroda, dostupnost centra i městského okruhu

Jak už název napovídá, bytový komplex Riviéra Modřany se nachází na Praze 12 v Modřanech. Lokalita je oblíbená pro svou rozmanitost. V Modřanech najdete veškerou občanskou vybavenost v podobě škol, zdravotnických zařízení, obchodů, výtečných restaurací i barů. Za sportem můžete vyrazit na golfové hřiště, na tenisové kurty nebo na blízkou cyklo-bruslařskou stezku, která vede podél Vltavy, za odpočinkem pak nejen do přírodně chráněné oblasti Modřanská rokle.

V centru jste z Modřan za 15 minut, a to díky tramvajovým spojům, navíc z lokality se automobilem snadno dostanete na městský okruh i výpadové trasy dálnic a rychlostních komunikací.

Více infromací najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty