Bydlení v Jinočanech

Kateřina Halamová, 9. June 2016 Kategorie: Projekty

Asi každý, kdo si prošel zkušeností s hledáním vhodného bydlení pro rodinu potvrdí, že hlavním kritérium výběru by mělo spočívat v dostatečné občanské vybavenosti dané lokality. Jedině tak získáte pohodlné bydlení, které vám bude přinášet radost a ne každodenní starost.

Občanská vybavenost jako základní stavební kámen

Pokud bydlíte samostatně nebo tvoříte pár dospělých lidí, je celkem snadné vyřešit obtížnější dostupnost lokality cestováním vlastním vozem. Sice to nemusí být vždy pohodlné nebo příjemné, a to zejména ve chvílích, kdy si chcete zajít s přáteli na „jedno“ či sklenku vína, ale nakonec jednalo se o vaše vlastní rozhodnutí a dá se očekávat, že klady v jiných oblastech tyto nepříjemnosti převážily. Pokud ale hledáte bydlení pro rodinu, situace se poněkud mění. Pravidelné dojíždění za potřebami jednotlivých členů se tak stává nepříjemnou každodenní povinností a skloubit požadavky vašich dětí s vašimi pracovními povinnostmi bývá někdy celkem oříšek. Při hledání vhodného bydlení se proto zaměřte především na taková místa, která poskytují nejen snadnou dostupnost, ale především pak občanskou vybavenost přímo v místě bydliště.

Když je Praha nadosah a přesto ji nepotřebujete

Najít takovou lokalitu už naštěstí není takový problém. Dobrým příkladem může být developerský projekt Bydlení Jinočany, který nabízí moderní rodinné bydlení. V současné chvíli je možné využít nabídky volných bytů, které svým budoucím majitelům zaručí nadstandardní bydlení v bytovém komplexu čítajícím celkem 20 bytů. Součástí je podzemní parkoviště, které je propojeno výtahem s nadzemní částí. K bytům v horním patře náleží velké terasy, přízemní byty disponují příjemnými předzahrádkami a ostatní byty jsou vybaveny balkony. Samozřejmostí je i sklepní kóje ke každému bytu. 

Při budování byl kladen důraz na dokonalé navržení interiérových prostor, použití moderních a kvalitních stavebních materiálů a též na nadstandardní značkové doplňky v interiéru. Nezapomnělo se ani na nejbližší okolí bytového domu, kde naleznete spoustu zeleně a řadu odpočinkových míst.

Největší doménou je však bezpochyby skvělá lokalita. Obec Jinočany nabízí plnou občanskou vybavenost, která vám zajistí jak školy a školky, tak i pomoc lékařů nebo možnosti zábavy v podobě restaurací či sportovišť. Jedná se také o ideální výchozí bod pro rodinné výlety do přírody a za pamětihodnostmi daného kraje. A pokud by ani tento výčet nestačil, věřte, že dostupnost metropole je díky její bezprostřední blízkosti skutečně velmi nenáročná. Využít můžete jak vlastní vůz, tak bezproblémové cestování městskou hromadnou dopravou.

Více informací najdete na webu!

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty