Příjemné bydlení nabízí vždy něco navíc

Kateřina Halamová, 6. September 2016 Kategorie: Projekty

Rychlá doba a všudypřítomný stres zvyšují naše nároky na potřebný odpočinek po náročných dnech v práci. Více než na čemkoliv jiném tedy záleží na tom, jak se cítíme tam, kde nám má být nejlépe – doma.

Domů se už dávno nechodíme jen vyspat

Bydlení už dávno překonalo pouze praktickou hodnotu útočiště před deštěm a zimou. Stále více se hledí nejen na praktické využití, které se stalo samozřejmostí, ale i na další parametry, které ovlivňují, jak doma cítíme. Život ve městech vede k tomu, že si více vážíme přírody a dokážeme ji patřičně ocenit. S tím závisí i snaha o její ochranu. Velkým trendem poslední doby se staly nízkoenergetické a pasivní stavby, které šetří jak životní prostředí, tak i náklady na provoz domácnosti.

Stejně tak důležité je i zvolení lokality. Pokud vás neláká noční život a ruch ulic, ale zároveň potřebujete zůstat v každodenním spojení s  městem, pak se zaměřte na jeho okrajové části. Možnosti dopravního spojení se stále zlepšují a přitom získáte požadovaný klid. Pro vaši pohodu pak stačí vyrazit kousek od domova a můžete sportovat a relaxovat podle libosti.

Harmonie, příroda a luxus

Skvělým příkladem je bydlení v Šáreckém údolí. Developerský projekt Top Rezidence, který vznikl pod taktovkou společnosti KKCG REAL ESTATE a.s., naplňuje představy současného prestižního bydlení s veškerým komfortem. Jedná se o komplex 50 nízkoenergetických domů, z nichž většina splňuje i nároky na pasivní bydlení. Domy jsou začleněny v krásném parku plném vzrostlé zeleně, jehož součástí je i dětské hřiště a společenské prostory pro rezidenty v podobě designové klubovny s terasou. Unikátní scenérie přilehlého Šáreckého údolí pak zesiluje celkovou harmonii ze spojení s přírodou. 

Na výběr jsou domy v dispozici 5+kk a 5+1 s velkorysou rozlohou. Návrhy interiérů vznikaly ve spolupráci s renomovanými architekty ze studií OLGOJ CHORCHOJ a SIMPLin. Při výstavbě byly použity kvalitní materiály a výrobky od renomovaných evropských výrobců.

Přesvědčí vás i občanská vybavenost v okolí, včetně skvělé dopravní dostupnosti. Stanice autobusu je vzdálená 50 m, metro se nachází 1,5 km od domu a letiště je vzdálené 8km. 

Více informací naleznete přímo na stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty