Bydlení na pomezí dvou světů

Kateřina Halamová, 30. May 2016 Kategorie: Projekty

Výhody velkého města jsou nezpochybnitelné, stejně tak ale i jeho stinné stránky. Sice máte po ruce všechny služby, které si jen můžete představit, ale tento komfort je často vykoupen hlukem, nečistým prostředím a neosobními vztahy se sousedy. Abyste tedy dostáli svým představám, platí pravidlo, že kdo hledá, ten najde.

Věnujte pozornost vašim přáním

O výhodách a nevýhodách bydlení ve městě či na vesnici byly popsány tisíce stran a jediné, co v tomto sporu platí na 100 % je, že záleží vždy na konkrétní rodině, která z variant je pro ně tou pravou. Problém může nastat, pokud vás vaše srdce táhne z města ven, ale okolnosti zapříčiňují, že to není reálné. Důvodů může být více od potřeby dojíždění do lukrativního zaměstnání, nutnosti zůstat nablízku členu rodiny, který vyžaduje péči nebo i spor mezi dvěma partnery o různých představách o bydlení. Naštěstí existují i takové možnosti, které spojují oba světy – blízkost městského centra a zároveň klidné venkovské prostředí.

Pocit venkova s městem na dosah

Takovou variantou je developerský projekt Modřanský Háj společnosti Avestus Real Estate. Přináší bydlení v nízkopodlažních domech o maximálně třech podlažích, mezi kterými vznikají velice příjemné úzké uličky, které vynikají spoustou zeleně, exteriérovými doplňky a řadou relaxačních ploch

Tvůrci projektu mysleli na veškeré možné pohodlí, a proto jsou rezidentům k dispozici bytové jednotky o rozloze 1+kk až 4+kk, jejichž součástí jsou prostorné sklepní kóje, možnost využití podzemního parkování a výběr mezi balkónem, terasou či předzahrádkou. Velice potěší i nadstandardní vnitřní výbava, která zaručuje moderní nadčasové bydlení i pro ty nejnáročnější.

Nespornou výhodou je i samotná lokalita. Praha 4 poskytuje svým obyvatelům veškerou občanskou vybavenost, výborné dopravní spojení s centrem města a zároveň bezprostřední blízkost přírody, zejména pak krásných lesů.

Více informací naleznete zde.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty