Developerský projekt Prosek Park X.

Simona Podobová, 30. March 2016 Kategorie: Projekty

Představujeme vám již desátou etapu veleúspěšného developerského projektu Prosek Park od developerské společnosti FINEP.

Velmi úspěšný developerský projekt Prosek Park vstupuje již do své desáté etapy. Prosek Park X představuje dva bytové domy, jejichž součástí je 177 bytových jednotek. Ty jsou v nabídce o dispozicích od 1+kk až po 4+kk, a proto jsou skvělou volbou pro jednotlivce, partnerské dvojice i rodiny s dětmi. Obytná plocha bytů se pohybuje v rozmezí od 29 m2 až po 119 m2. Budoucí rezidenti se mohou těšit na pohodlné parkování v podzemních garážích. U bytů nechybí ani balkony a oba bytové domy disponují bezbariérovým přístupem. Novostavby desáté etapy se pyšní energetickým štítkem třídy B. V neposlední řadě také nabídnou komerční prostory v suterénu.

Projekt Prosek Park X je vystavěn na Praze 9 v lokalitě Střížkov. Ta za poslední roky prošla výraznou změnou k lepšímu. Revitalizace pražské části přinesla dostatek zeleně a odpočinkových míst. Na oblíbenosti lokalitě přidává bohatá občanská vybavenost v podobě mateřské, základní i střední školy, zdravotnického zařízení, supermarketů, pošty a restaurace. Na nákupy, za zábavou i sportem se lze vydat do OC Letňany. V okolí novostavby se dále nachází aquacentrum, divadlo, bobová dráha a víceúčelová hřiště. O perfektní dopravní dostupnost do centra a dalších pražských lokalit se stará stanice metra linky C Střížkov.

Celý projekt si můžete prohlédnout na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty