Bezbariérové bydlení v Rezidenci Hloubětín je vhodné pro všechny generace

Simona Aujezdská, 21. June 2019 Kategorie: Projekty

Hledáte bydlení v Praze s výbornou dostupností služeb a přitom v blízkosti přírody? Pak právě pro vás bude vhodná Rezidence Hloubětín, která nabízí slunné a bezbariérové byty v atraktivní lokalitě Starého Hloubětína.

Slunné bydlení pro všechny generace

Rezidenční projekt Hloubětín od developerské společnosti Gartal představuje jedinečné bydlení v novém pětipatrovém domě. Rezidenční dům nabízí 36 slunných bytů s dispozičním členěním od 1+kk až po 3+kk. Pomyslnou třešničkou jsou tři prostorné střešní byty s velkou terasou a výhledem na Prahu.

Rezidence je vybavena výtahem a veškeré byty jsou bezbariérové. Uživatelský komfort pak navyšují venkovní i vnitřní parkovací stání a možnost individuálně dokoupit sklepní kóje. Součástí přízemí rezidenčního domu jsou tři komerční prostory určené pro kavárnu, čajovnu či dětský koutek.

Atraktivní lokalita v blízkosti parku Smetanka

Rezidence Hloubětín se nachází v atraktivní lokalitě Starého Hloubětína, nedaleko přírodního parku Smetanka. Lokalita vyniká výbornou občanskou vybaveností, krásnou přírodou a skvělým dopravním spojením. V okolí je několik mateřských, základních i středních škol, stejně jako mnoho dětských hřišť. Dále ve Starém Hloubětíně naleznete obchody, poštu, lékárnu i ordinace lékařů. K sportovnímu vyžití se nabízí blízký plavecký bazén a přírodní park Smetanka.

Dopravní spojení do centra Prahy i do okrajových čtvrtí umožňují linky autobusu, tramvaje a metra trasy B. Autobusová a tramvajová zastávka se nachází přímo před domem. Snadné napojení automobilem na Jižní spojku a pražské výpadovky umožňují ulice Kbelská a Poděbradská. Díky skvělé dostupnosti služeb a výhodné lokalitě je místo jako stvořené pro mladou generaci, rodiny s dětmi i seniory.

Více informací se dozvíte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty