Bydlete v Dolních Počernicích s výhledem na krásnou přírodu

David Makovský, 21. June 2016 Kategorie: Projekty

Bydlení uprostřed krásné krajiny, ale přitom ještě v hlavním městě, je snem mnoha z nás. Druhá etapa developerského projektu rodinných domů v Dolních Počernicích od společnosti Sekyra Group právě tyto podmínky splňuje. Pozemky se nachází jen pár minut od městského okruhu, přitom domy sousedí s přírodním parkem Klánovice, kde je možno provozovat řadu sportovních aktivit.

Po úspěšné první etapě nízkoenergetických viladomů přichází Sekyra Group s etapou druhou, ve které je k dispozici 62 atraktivních pozemků pro výstavbu rodinných domů. Pozemky se nachází východně od centra Prahy směrem na Kolín, kousek od městského okruhu – Východní spojky. V přilehlém okolí je k dispozici mateřská i základní škola, městský úřad nebo pošta. Velikou výhodou je blízkost nákupního centra a metra Černý Most, které je vzdálené pouhých 10 minut.

Široká nabídka typů domů

Na pozemcích o výměrách od 302 m2 do 903 m2 si můžete nechat postavit jeden z dvanácti typů rodinných domů na klíč v nízkoenergetickém a pasivním standardu. Dispozice domů je 4+kk nebo 6+kk s maximálně dvěma podlažími. Součástí každého domu je i prostorná garáž minimálně pro jedno auto. Všechny pozemky jsou samozřejmě plně připojeny k infrastruktuře, od vodovodu až po elektrické vedení.

Ideální bydlení pro trávení volného času

V těsné blízkosti pozemků najdete několik možností ke sportu nebo relaxaci. V sousedství leží jediné osmnáctijamkové golfové hřiště v Praze – golfový resort Black Bridge, kde je možné se kromě golfu věnovat i jiným sportovním aktivitám. Pár minut od domu najdete také TJ Sokol Dolní Počernice s atletikou, fotbalem, tenisem nebo basketbalem. Lákadlem je i jezdecký klub Počín s jezdeckým kroužkem pro děti a mládež. Pokud rádi trávíte čas relaxací v přírodě, určitě vás bude zajímat přírodní park Klánovice nebo Počernický rybník, největší rybník v Praze. Hlavní město plánuje v této lokalitě vystavět nový rekreační park U Čeňku, takže možností, kde trávit volný čas, je zde opravdu mnoho. 

Další informace můžete získat také na webu projektu.

Zdroje: www.sekyragroup.cz, www.praha-dolnipocernice.cz

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty