Barrandov okouzlí nejen milovníky filmu

Kateřina Halamová, 10. August 2016 Kategorie: Projekty

Jen málokteré místo v Praze je tak výrazně spojeno s určitou profesí, jako právě Barrandov. Zdejší filmové ateliéry patří k největším v Evropě a přitahují filmaře z celého světa. Krom toho nabízí Barrandov i skvělé podmínky k bydlení s nádhernými výhledy do okolní krajiny.

Místo, kde se psaly dějiny filmu

Když se řekne Barrandov, asi každému se vybaví filmové ateliéry. Tento unikátní projekt vznikl ve 30. letech minulého století pod taktovkou Ing. Václava Havla, otce bývalého prezidenta České republiky. Ateliéry byly součástí velkolepého projektu moderního zahradního města, nechyběly zde luxusní vily slavných herců a bohatých podnikatelů, vyhlášená restaurace nebo plavecký bazén. Unikátní genius loci si lokalita zachovává dodnes.

Velkorysé bydlení ve velkorysém prostoru

Na slavnou historii Barrandova navazuje i projekt Barrandov Hills developerské společnosti CRESTYL. Krom lukrativní lokality nabízí i luxusní bydlení v kvalitním provedení a svým obyvatelům navíc poskytuje dokonalé soukromí a bezpečnost. Komplex několika bytových domů totiž tvoří uzavřený areál a vytváří tak velmi zajímavý celek.

Pod projektem je podepsán slavný architekt Karim Rachidi, jehož projekty získaly již řadu ocenění. Vybírat je možné z bytů o dispozicích 2+kk až 4+kk s plochou až 92 m2. Jejich prostornost je navíc podpořena zvýšenými stropy a výraznými okny, která propouští velké množství denního světla. Samozřejmostí jsou sklepní prostory náležící ke každému bytu a možnost podzemních garáží. Nechybí ani prostorné terasy, balkony či předzahrádky.

Okouzlí vás i nádherný výhled na Prokopské údolí a svahy Kavčích hor. V okolí naleznete dostatek zeleně pro procházky dětmi, domácími mazlíčky nebo pro sportovní vyžití. Krom toho Barrandov nabízí i skvělou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost do centra Prahy.

Více informací naleznete na webových stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty