Rezidence Pergamenka poskytuje moderní bydlení v industriálním prostředí

Simona Aujezdská, 3. April 2019 Kategorie: Projekty

Přejete si bydlet v moderním bytě v prostředí s industriálním nádechem? Pak nepřehlédněte Rezidenci Pergamenka. Ta vzniká v areálu bývalých skladů Ferona v Holešovicích. Rezidenční komplex odkazuje na industriální historii lokality, ve které se pozůstatky ocelových konstrukcí dokonale snoubí s okolní přírodou. Poznejte atraktivní bydlení v blízkosti centra Prahy.

Moderní bydlení s industriálním nádechem

První fáze projektu Rezidence Pergamenka nabízí 111 bytů v novém šestipodlažním domě. Bytový dům je situován v revitalizovaném areálu bývalých skladů Ferona. Zájemcům se nabízí byty s dispozičním členěním od 1+kk až po 4+kk s podlahovou plochou od 34 do 118 m2. Součástí všech bytů jsou lodžie s nádhernými výhledy na Prahu. Některé byty doplňují praktické komory a garáže.

V budoucnu vznikne v Rezidenci Pergamenka několik dalších domů s přibližně 406 byty. Součástí revitalizace areálu je rekonstrukce původní funkcionalistické budovy, ve které bude fitness centrum a bistro Wine Food. Areál doplní odpočinkový park s vodními prvky. Dominantou parku bude původní ocelový skelet skladovací haly, který se impozantně prolne s okolní přírodou.

 

Výborné spojení s centrem Prahy

Rezidence Pergamenka je situována v městské části Holešovice v těsné blízkosti řeky Vltavy. Celé Holešovice jsou v podstatě Vltavou lemovány ze tří světových stran. Nedaleko se nachází také Královská obora Stromovka. O zábavu a kulturní využití v této části není nouze. V okolí je mnoho škol, lékařů, obchodů a také restaurací, divadel, sportovišť i muzeí.

Spojení s centrem Prahy umožňují blízké zastávky autobusů a tramvají. Přibližně pět minut chůze jsou vzdáleny stanice metra trasy C a vlakové nádraží Holešovice. Díky výborné občanské vybavenosti a blízkosti centra Prahy je Rezidence Pergamenka ideálním místem pro rodinný i pracovní život.

Více informací najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty