Bydlete stylově a netradičně zároveň

Kateřina Halamová, 24. August 2016 Kategorie: Projekty

Pryč jsou doby, kdy všechny byty, domy nebo dokonce celé ulice vypadaly stejně. Dnešní realitní trh nabízí skutečně pestrou nabídku, ze které si vyberou jak milovníci klasické architektury, tak ti, kteří hledají nové a originální zpracování.

Bezpečnost a individualita především

Aktuálním trendem je možnost uspořádání vnitřních prostor podle individuálních potřeb budoucího majitele známý pod pojmem Shell & Core. Tento systém umožňuje nejen volbu podlah, obkladů, elektroinstalace a dalších důležitých detailů, které se tak dokonale přizpůsobí potřebám budoucího majitele, ale v některých případech i finální úpravu příček. 

Stále větší důraz je kladen i na soukromí a bezpečí rezidentů. Většina projektů je tak stavěna v praktických komplexech, které tvoří uzavřený areál a vjezd je umožněn pouze obyvatelům a jejich návštěvám. Bezpečnost bývá ještě podpořena instalací bezpečnostních dveří, které se tak stanou spolehlivou ochranou před vstupem neoprávněných osob. 

Moderně, originálně, stylově

Dokonalý příklad, který vychází z výše uvedených aktuálních trendů a uspokojí především moderně smýšlející rezidenty, představuje developerský projekt Origami společnosti DBD Group. Jedná se o unikátní kombinaci bytových a nebytových jednotek, které zaujmou moderní a nepřehlédnutelnou architekturou. Obytné prostory nabízí byty o dispozicích 4+kk a 6+kk, ke kterým náleží prostorné zahrady či terasy a samozřejmostí jsou i parkovací stání až pro dvě auta na bytovou jednotku a dostatek sklepních prostor. 

Rezidenty potěší i skvěle zvolená lokalita, která zaručuje jak klid a přírodu, tak dostatečnou občanskou vybavenost v blízkém okolí. Projekt je citlivě zasazen do vilové čtvrti Jiviny v městské části Praha 6. V bezprostřední blízkosti tak naleznete školy, lékaře, obchody či restaurace. Zároveň oceníte možnost relaxace a sportovního vyžití v některém z blízkých parků. Z těch nejvýznamnější lze jmenovat Ladronku, Divokou Šárku nebo 
Oboru Hvězda. 

Více informací naleznete přímo na stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty