Otázka pro developery #16: Je podle vás snadné v dnešní době vyjít vstříc zájemcům o bydlení?

Magdaléna Jirásková, 4. August 2016 Kategorie: Developeři

Každý zájemce je jiný, každý zohledňuje jiné hledisko bydlení. Nejvíc o tom samozřejmě vědí samotní developeři, kteří mají za sebou již spoustu zkušeností s rozdílnými požadavky jednotlivých klientů. Zda je jednoduché vyjít vstříc každému, kdo poptává nemovitost se dozvíte v odpovědích.

CRESTYL

"Vyjít vstříc zájemcům o bydlení je vždy výzva. Naštěstí je to však v dnešní době možné a kvalitní developer tak považuje uspokojení všech potřeb svých klientů za běžnou věc." otevírá otázku Václav Hlavička, Head of sales department v developerské skupině CRESTYL.

FIM Group

"Nenabízíme zcela standartní projekty ke koupi, a máme proto náročnější klientelu, která má občas i specifické požadavky, ale snažíme se všem vyjít vždy vstříc v rámci možností." říká Zuzana Procházková, Marketing Consultant ve společnosti FIM Group.

FINEP

"Dnes jsou zájemci oprávněně nároční a za své peníze neočekává již jen byt samotný, který si kupují. Oni zároveň hledají i prostor pro své bydlení nebo bydlení celé své rodiny. Současný zákazník chce bydlet nejenom v moderním bytě nebo rodinném domě, on očekává i moderní městskou infrastrukturu v místě svého bydliště, dostatek zeleně, relaxačních ploch a stejně tak i např. bezproblémovou městskou dopravu. Naprostým standardem pro něj jsou parkovací stání, zelené nebo i vodní plochy vybudované v rámci rezidenčních projektů. A nově také myslí na své děti a tak preferuje ty rezidenční projekty, kde developeři myslí i na děti v podobě dětských hřišť, prolézaček a dalších hracích prvků pro děti." uvádí David Jirušek, tiskový mluvčí developerské společnosti FINEP.

AMADET

"Myslím si, že v dnešní době je taková škála různých projektů v různých lokalitách, že zájemci o bydlení mohou najít to, co hledají. Vždyť nakonec vždy je možnost si koupit pozemek ve vybrané lokalitě a nechat si od nás navrhnout dům podle přání." odpovídá Tereza Kročková, architektka ve společnosti AMADET.

Green Property

"Zájemci o bydlení jsou stále náročnější, ale také nabídka je stále kvalitnější a to jak v segmentu nových bytů, tak i v rekonstruovaných starších domů. Zájemci mají rozhodně větší výběr z kvalitních bytů, než měli před lety a to je dobře." shrnuje Tomáš Karban, partner v Green Property.

Developeři se shodují na jednom, klienti jsou při koupi nového bydlení stále náročnější, avšak kvalita projektů je různorodá a je tak větší pravděpodobnost, že si z nabídky developerů nakonec vyberou přesně takovou nemovitost, jakou hledají. 


Přečtěte si také odpovědi developerů na otázky:

← Zpět do kategorie Developeři

Nejnovější developerské projekty