Otázka pro developery #11: Jaký standard nemovitostí je vaší doménou a proč?

Magdaléna Jirásková, 22. June 2016 Kategorie: Developeři

V naší další týdenní otázce se zaměřujeme na standardy nemovitostí, na které se dotázaní developeři zaměřují. Odpovědi najdete níže.

CRESTYL

"Soustředíme se na vysokou kvalitu zpracování, u každého projektu nabízíme nějakou přidanou hodnotu. Naší doménou je tak střední a vyšší segment, nesoustředíme se na nižší segment a dnes často diskutované tzv. superlevné byty." otevírá otázku Václav Hlavička, Head of Sales departement ve skupině CRESTYL.

AMADET

"Stavíme domy s energetickou třídou B, což jsou nízkoenergetické domy. Prozatím se zabýváme výstavbou rodinných domů a vil pro 4-5 členné rodiny. Je to z důvodu několikaleté zkušenosti, a také to vyplývá ze standardu dnešních rodin. Domy se také snažíme navrhovat tak, aby byla jistá možnost variabilního uspořádání dispozic, a tedy možnosti vybudovat i dvougenerační bydlení, o což mají někteří klienti také zájem." za developerskou společnost AMADET odpovídá Tereza Kročková, architektka.

FIM Group

"Vysoký standart, citivá rekonstrukce. Naše společnost se soustředí převážně na historické budovy, jejich následnou rekonstrukci a znovuobnovení jejich dřívější krásy. Věříme, že zásah italských stavitelů dokáže navrátit sešlým domům punc a zašlou slávu." říká Zuzana Procházková, marketing conssultant společnosti FIM Group.

JRD

"Již od počátku našeho působení se orientujeme výhradně na nízkoenergetické a pasivní bytové projekty. Věříme, že jsou správnou cestou, jak stavět ekologicky šetrně a i při provozu budovy minimalizovat dopady na životní prostředí. A velké výhody přinášejí i svým obyvatelům. Díky dokonalým izolacím a systému řízeného větrání s rekuperací tepla výrazně šetří provozní výdaje za energie. Lidé v nich uspoří až 85 % nákladů na vytápění oproti běžným novostavbám. A řízené větrání zajistí bez jakéhokoliv průvanu neustálou výměnu čerstvého vzduchu bez prachu a nečistot. Obyvatelé tak žijí ve zdravých bytech, kde je netrápí zdravotní potíže z nahromaděného oxidu uhličitého ve vydýchaném vzduchu – bolesti hlavy, únava, pálení očí, dýchací potíže a řada dalších." říká Pavel Krumpár, obchodní a marketingový ředitel developerské společnosti JRD.

GREEN Property

"Zaměřujeme se na střední a vyšší střední třídu, přestože v tomto segmentu je konkurence asi největší. Věříme ale, že svým přístupem ke klientům si vytváříme jednoznačnou konkurenční výhodu." říká Tomáš Karban ze společnosti Green Property.

FINEP

"Naši klienti od nás očekávají poctivé, vysoce kvalitní bydlení v moderních městských lokalitách, kde mají k dispozici i dostatek služeb, pracovních příležitostí, bezproblémovou dopravu nebo třeba i velký prostor pro své volnočasové aktivity s rodinou nebo přáteli
Pro FINEP staví ty nejlepší firmy na trhu a při projektech využíváme nejenom moderní technologie, ale i zdravý selský rozum. Naše byty stavíme tak, jako bychom je stavěli pro nás samotné, takže za naší vysokou kvalitou si stojíme. 
Na trhu nabízíme jak tzv. startovací byty, tak i byty pro mladé rodiny nebo byty a rodinné domy pro rodiny s dětmi. U nás si klienti mohou vybrat jak byty a rodinné domy do osobního vlastnictví, tak i byty v moderním družstevním vlastnictví aktuálně na pěti lokalitách v Praze."
odpovídá Tomáš Jirušek, tiskový mluvčí developerské společnosti FINEP.

Otázku týdne uzavírá realitně konzultantská společnost OFFICE HUNTERS.

"Více než 70 % tvoří moderní budovy s nejnovějším technickým vybavením třídy A. Pro klienty, kteří preferují ekonomickou variantu, jsme připraveni nabídnout široké portfolio budov třídy B." uzavírá dnešní otázku týden Jan Veselý, senior konzultant OFFICE HUNTERS.

Každý developer se snaží uspokojit poptávku po určitém segmentu realit. Dle odpovědí je tak patrné, že z nabídky předních českých developerů si může vybrat opravdu každý. 


Přečtěte si také odpovědi developerů na otázky:

← Zpět do kategorie Developeři

Nejnovější developerské projekty