Otázka pro developery #20: Uvažovali jste někdy o rozšíření svého působení i do zahraničí?

Magdaléna Jirásková, 7. September 2016 Kategorie: Developeři

Zástupce developerských společností nám tentokrát prozradili o svém působení v zahraničí. Zda se můžete i někde mimo Českou republiku zabydlet v bytě z pera tuzemské společnosti se dozvíte z dalších řádků.

FINEP

"FINEP realizuje developerské projekty v Bratislavě na Slovensku a též i ve druhém největším mongolském městě Erdenetu, kde se podílíme i na urbanizačním plánu celého města." říká David Jirušek, tiskový mluvčí developerské společnosti FINEP.

FIM Group

"Ano fungujeme v zahraničí v Itálii." odpovídá Zuzana Procházková, Marketing Consultant ve společnosti FIM Group.

CRESTYL

"Naší prioritou je Česká republika. Obecně ale chceme dále pokračovat v expanzi skupiny CRESTYL a samozřejmě nevylučujeme, že tato expanze bude nejen v počtu domácích projektů, ale i za hranice." shrnuje Václav Hlavička, Head of sales departement v developerské skupině CRESTYL.

AMADET

"Prozatím ne" odpovídá Tereza Kročková, architektka ve společnosti AMADET.

Green Property

"Neuvažovali, ale máme v nabídce zahraniční nemovitosti pro české klienty například rodinné domy a byty ve Španělsku, v Itálii nebo na Kypru. V poslední době máme více nabídek i v Dubai nebo například v Rakousku v Alpách. Zájem o tyto nemovitosti ale není tak velký a je to pro nás jen okrajová záležitost." vysvětluje Tomáš Karban, partnert v Green Property.

OFFICE HUNTERS - realitně konzultantská společnost.

"Momentálně ne, jsme v tuto chvíli orientovaní na Prahu a Střední Čechy. Plánujeme expandovat do Brna, časem určitě otevřeme pobočku v Bratislavě. Ze zahraničí spíše čerpáme inspiraci." uzavírá Filip Veselý, jednatel společnosti.


Přečtěte si také odpovědi developerů na otázky:

← Zpět do kategorie Developeři

Nejnovější developerské projekty