Zářijové veletrhy začínají

Kateřina Halamová, 6. September 2016 Kategorie: Veletrhy

Podzim pomalu nastává a s ním i řada zajímavých veletrhů z oblasti bydlení a stavby. Pokud plánujete rekonstrukci nebo pořízení vlastní nemovitosti, není lepšího místa, kde načerpat inspiraci a získat zajímavé nabídky.

Nepodceňte přípravy na zimu

Doslova ráj na zemi nastane v termínu 8. - 10. 9. 2016 pro všechny milovníky dekorací a bytových doplňků. Na výstavišti v pražských Letňanech proběhne oblíbený veletrh FOR DECOR & HOME, kterého se účastní většina stěžejních firem v daném oboru. Krom představení novinek a aktuálních trendů zde najdete i předvánoční inspiraci. 

S končícím létem začíná být také aktuální otázka vytápění našich domácností. Pokud plánujete pořízení nového kotle, krbu nebo jakéhokoliv jiného zdroje tepla, určitě navštivte veletrh Domov a teplo 2016 na výstavišti v Lysé nad Labem. Již 20. ročník proběhne 8. -10. 9. 2016 a nabídne to nejlepší z moderního vytápění včetně inovativních a úsporných řešení. 

3+1 FOR

V termínu 20. - 24. 9. 2016 se představí hned tři zajímavé veletrhy. Všechny naleznete na Výstavišti v Letňanech, což vám umožní návštěvu všech a ušetříte tak cenný čas. Prvním z nich je veletrh FOR ARCH, který můžeme označit jako stavební veletrh s nejdelší tradicí u nás. Představí se zde služby a výrobky českých i zahraničních firem včetně nejžhavějších novinek z oblasti stavebnictví a příbuzných oborů. Pro příznivce dřevostaveb doporučujeme návštěvu veletrh FOR WOOD. Najdete zde vše od nabídky dřevěných staveb a konstrukcí až po materiály, nářadí a stroje. Novinkou je první ročník veletrhu FOR STAV, který je zaměřen na stavební chemii, spojovací materiály a ochranné pomůcky. Krom zajímavých nabídek předních firem z oboru se můžete těšit i na praktické ukázky stavebních řemesel.  

O týden později, v termínu 29. 9. - 2. 10. 2016, pak nevynechejte veletrh FOR INTERIOR zaměřený na interiéry, nábytek a bytové doplňky. Jedná se o specializovaný veletrh, který svou nabídkou uspokojí jak odbornou tak i laickou veřejnost a poskytne dostatek inspirace pro každého. 

Zdroje: www.vll.cz, www.fordecor.cz, www.forarch.cz, www.for-wood.cz, www.forstav.cz, www.forinterior.cz

← Zpět do kategorie Veletrhy

Nejnovější developerské projekty