Podzimní veletrhy ještě nekončí

Kateřina Halamová, 10. October 2016 Kategorie: Veletrhy

Podzimní veletrhy pokračují výběrem toho nejlepšího z aktuálních trendů týkajících se bydlení. Nabídka je skutečně široká a uspokojí každého, kdo plánuje renovaci jak interiéru, tak exteriéru nebo hledá jen inspiraci pro volný čas.

Tipy pro útulný a úsporný domov najdete v Liberci i Plzni

Možnost načerpat inspiraci pro vaše bydlení budete mít již tento víkend v Liberci na veletrhu Dům a bydlení. Od pátku 14. října do neděle 16. října zde najdete vše, co se týká interiéru a nábytku, kuchyní, koupelen nebo například bytových doplňků. Svůj prostor zde bude mít ale i tématika chat a chalup nebo moderní zabezpečovací zařízení

Máte-li blíže do Plzně, určitě si nenechte ve stejném termínu 14. – 16. října ujít veletrh Žena a domov. Krom tipů na zútulnění vašeho domova se dozvíte spoustu novinek ze světa módy a kosmetiky a získáte zde v dostatečném předstihu skvělé tipy na vánoční dárky

Do Plzně se rozhodně vyplatí vyrazit celé rodině. Zatímco výše zmíněný veletrh uspokojí spíše něžné pohlaví, muži bezesporu ocení souběžně probíhající akci s názvem Moderní dům a byt. V letošním roce se zaměří především na úspory za vytápění, což je vzhledem k přicházejícím chladným dnům více než aktuální. 

V listopadu vyrazte do Olomouce

Skutečně široký záběr témat pak nabídne soubor veletrhů Stavotech, které proběhnou 3. - 5. listopadu v Olomouci. Na výstavišti Flora najdete nepřeberné množství informací ze světa stavby a získáte skvělou šanci poradit se s odborníky z oboru a porovnat více možností na jednom místě. 

Vše, co se týká úspor energie a využití obnovitelných zdrojů energie představí Ekoenerga. Pokud se o tuto problematiku zajímáte více do hloubky, můžete se zúčastnit i doprovodné konference, kde se dozvíte řadu zajímavých informací. 

To nejlepší ze stavebnictví naleznete na největším veletrhu tohoto druhu na Moravě s názvem Moderní dům. Pokud plánujete pořízení dřevostavby, pak je pro vás jasnou volbou návštěva akce Moravská dřevostavba, kde se dozvíte vše o využití dřeva ve stavebnictví. 

Milovníci designu by pak určitě neměli minout akci ArchDesign Morava. Jedná se o multižánrovou akci zaměřenou na propagaci a popularizaci kvalitní architektury a designu a její návštěva bude rozhodně stát za to. 

Zdroje: www.omnis.cz, vystavy.diamantexpo.cz

← Zpět do kategorie Veletrhy

Nejnovější developerské projekty