Jarní veletrhy se zaměřením na bydlení

Kateřina Halamová, 8. March 2016 Kategorie: Veletrhy

Plánujete koupi nového bydlení nebo rekonstrukci toho stávajícího? Pak si rezervujte termín 17.- 20.3.2016. Právě v těchto dnech proběhne v areálu PVA EXPO PRAHA soubor pěti odborných veletrhů zaměřených na bydlení. Jedná se o největší akci svého druhu v České republice s mimořádnou účastí – podle statistik z roku 2015 navštívilo soubor veletrhů více než 34 tis. návštěvníků, kteří měli možnost shlédnout nabídku 585 vystavovatelů.

Pokud přemýšlíte o koupi nového bydlení, doporučujeme zaměřit vaši pozornost především na veletrh BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY. Tato výstava přináší reklamní prezentaci nových projektů bydlení za účasti významných hráčů z řad developerů a realitních společností. Máte tak možnost seznámit se se širokou nabídkou realitních kanceláří, architektů, projektantů, stěhovacích a úklidových služeb a dalších návazných služeb. Jestliže již majiteli nemovitosti jste a uvažujete o její rekonstrukci, bude vás pravděpodobně zajímat veletrh FOR HABITAT s nabídkou z oboru pevných interiérových prvků, stavby a rekonstrukcí, bazénu a saun. S vnitřní rekonstrukcí je často spojená i změna interiérového vybavení. V tomto případě nezapomeňte navštívit též veletrh FOR FURNITURE, největší veletrh nábytku v České republice. Na tomto místě naleznete soubor novinek a trendů pod dohledem odborníků z oblasti architektury a designu. V oblasti designu jde pak ještě dále veletrh DESIGN SHAKER. Jedná se o přehlídku českého i zahraničního interiérového designu, nábytku a doplňků, která propojuje designéry, výrobce a zákazníky. Poslední oblastí, která je s bydlením nesporně spojená, je zahrada. Na veletrhu FOR GARDEN naleznete vše, co se týká zahradní architektury a stavby, nábytku a doplňků, techniky a nářadí, pěstování rostlin, údržby a dalších souvisejících činností. 

Více informací, včetně podrobného programu jednotlivých veletrhů, naleznete na vystavabydleni.cz, forhabitat.cz, forfurniture.cz, designshaker.cz  a for-garden.cz.

← Zpět do kategorie Veletrhy

Nejnovější developerské projekty