Blíží se největší světový veletrh s nemovitostmi MIPIM

David Makovský, 16. March 2016 Kategorie: Veletrhy

Březnový veletrh MIPIM, který se koná ve francouzském Cannes, představí nové realitní projekty, prezentaci developerů nebo diskusi o budoucnosti realit a nemovitostí. Jedná se již o 27. ročník tohoto prestižního mezinárodního veletrhu a opět sdruží nejvlivnější hráče realitního sektrou.

Již 27. ročník mezinárodního veletrhu s nemovitostmi MIPIM se tento rok uskuteční v termínu od 15. do 18. března ve francouzském Cannes. Jedná se o přední světový trh s nemovitostmi, který sdružuje nejvlivnější hráče a businessmany ze všech mezinárodních realitních sektorů. Ať už se jedná o sektor kancelářský nebo průmyslový, MIPIM nabízí bezkonkurenční přístup k největšímu počtu developerských projektů a zdrojů kapitálu na celém světě.

Cílem této akce je usnadnit obchod mezi investory a koncovými uživateli, představení nových realitních projektů, prezentace developerů nebo diskuse ohledně budoucnosti realit a nemovitostí. Na veletrhu můžeme najít panely plné přednášek, prezentací se zaměřením na investice do nemovitostí nebo nových trendů ve stavebnictví a realitách. Do letošního ročníku se již přihlásilo více jak 21400 účastníků z 89 zemí světa. Na celkových 19000 metrech čtverečních, které nabízí festivalový palác v Cannes, se bude snažit na 2500 vystavovatelů zaujmout až 4000 investorů. Cena za registraci pro vystavovatele je poměrně vysoká, 1775 euro.

Hlavním důvodem pro účast na veletrhu je propagace vlastní společnosti nebo projektu, kterým můžete oslovit mnoho přítomných investorů. Další výhodou je získání přehledu a znalostí o nových realitních trendech nebo případně investování do zajímavých projektů. Ty nejzajímavější mohou obdržet MIPIM cenu v několika kategoriích a spolu s ní také mezinárodní ohlas a propagaci projektu. 

Zdroje: www.mipim.com; www.mipimawards.com; en.wikipedia.org/wiki/MIPIM

← Zpět do kategorie Veletrhy

Nejnovější developerské projekty