Součástí Viladomu Uhříněves je střešní terasa i oblíbené zahrádky

Simona Aujezdská, 1. November 2018 Kategorie: Projekty

Moderní Viladům Uhříněves nabízí svěží exteriér i interiér. Dům na první pohled zaujme jednoduchou architekturou, která je ozvláštněna kombinací několika odstínů jedné barvy. Design bytových jednotek zas nadchne svou prosvětleností díky velkým oknům a světlému nadčasovému vybavení. K tomu navíc přidejte krásné prostředí, které je sice součástí naší metropole, avšak dodává klid, pohodu a pocit života na maloměstě.

Rezidence nabídne oblíbené předzahrádky i společnou terasu

Viladům Uhříněves bude k dispozici k nastěhování v druhé polovině roku 2019. Třípatrový dům nabídne 17 bytových jednotek o velikosti od 20 m2 do necelých 40 m2. Dispozičně jsou jednotky řešeny jako 1+kk a 2+kk, ideální tak pro osoby žijící single i pro páry.

V přízemí domu je situováno hned sedm bytových jednotek, ke kterým nechybí praktické předzahrádky. V posledním patře se nachází tři jednotky spolu s velkou společnou terasou, která nabídne možnost odpočinku i krásný výhled do okolí. Pro pohodlné parkování je před domem navíc situováno několik venkovních parkovacích stání.  

Komfort a pohodu maloměsta najdete i v Praze

Viladům Uhříněves se nachází na Praze 10. Lokalita nabízí klid a pohodu maloměsta, avšak zároveň se pyšní i výbornou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. V blízkosti nechybí mateřské a základní školy, sportovní areály a řada spolků, které zabaví děti i dospělé.

Volné dny pak můžete trávit s rodinou v nedalekém aquaparku Čestlice nebo ve stejnojmenném obchodním centru. Kromě toho na Praze 10 najdete nespočet menších i větších obchodů a samozřejmě také restaurace, kavárny, poštu, úřad, banku, kino, divadlo, policejní stanici a zdravotnická zařízení.

Další informace o projektu najdete zde.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty