Bydlete na dohled od Petřínské rozhledny

Kateřina Halamová, 22. August 2016 Kategorie: Projekty

Máte rádi romantické procházky, sport, přírodu nebo pěkné výhledy do kraje? Petřín je místo, které vám všechny tyto záliby dokáže splnit. Seznamte se proto blíže a objevte jeho kouzlo.

Pro zamilované i všechny ostatní

Vrch Petřín je se svou rozhlednou bezpochyby jednou z hlavních dominant hlavního města a svou oblibu nezískal jen tak náhodou. Nabízí nejen krásné procházky s jedinečnými pohledy na Prahu, ale i zábavu, zajímavou architekturu a malebná zákoutí. 

Nejznámější atrakcí je rozhledna, která je inspirována slavnou Eiffelovou věží a ačkoliv se jedná o pětkrát menší zmenšeninu, svou nadmořskou výškou svou starší sestru hravě překonává. Zdolat ji můžete pomocí 299 schodů nebo výtahem. V suterénu pak naleznete muzeum věnované českému géniovi Járovi Cimrmanovi.

Mezi další místa, která stojí za to navštívit, patří zrcadlové bludiště stojící nedaleko rozhledny. Pobaví nejen děti, ale i dospělé a to zejména zakřivenými zrcadly, která vás změní k nepoznání. Pro trochu poznání můžete navštívit Štefánikovu hvězdárnu a pro milovníky technických zajímavosti je jako stvořená místní lanovka

Neoklasicistní bydlení v lukrativní lokalitě

Bydlení doslova pod Petřínem vám nabízí developerský projekt Byty Holečkova. Naleznete zde citlivé spojení tradiční architektury s moderními prvky. Původní historický činžovní dům prošel náročnou rekonstrukcí a na šesti podlažích nabízí 15 bytových jednotek o dispozicích 2+kk, 3+1 a 4+kk. Všechny byty jsou vybaveny kvalitní dřevěnou podlahou, špaletovými okny a koupelnou s keramickými obklady a značkovou sanitární technikou. Velmi příjemné je i stylové zpracování společných prostor včetně předzahrádky a anglických dvorků

Jedinečnost lokality není dána pouze Petřínskou rozhlednou v sousedství. Díky dokonalé občanské vybavenosti zde naleznete vše, co je potřeba k trvalému bydlení přes školy a školky, obchodní centra, restaurace nebo nedaleké nemocnice. Nadšeni budete i skvělým dopravním spojením. 

Pro více informací doporučujeme navštívit webové stránky projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty