Tuchoměřické zahrady: Atraktivní bydlení v blízkosti Prahy

Simona Aujezdská, 30. January 2019 Kategorie: Projekty

Tuchoměřické zahrady přináší atraktivní bydlení pro všechny. Snoubí v sobě efektivitu, modernu, útulnost i praktičnost. Nabízí upravené okolní prostory, kde budoucí rezidenti najdou krásná zákoutí a dostatek míst k odpočinku. To vše v obci Tuchoměřice, která se pyšní vynikajícím zázemím.

Rozmanitost projektu uspokojí všechny rezidenty

Bytový komplex Tuchoměřické zahrady je rozdělen do dvou etap. V rámci první etapy vzniknou dvě budovy, které nabídnou 50 bytů. Stejný počet pak bude vystavěn i při realizaci druhé etapy. Rovná stovka bytových jednotek uspokojí velkou a rozmanitou poptávku. Projekt nabídne jak oblíbené dispoziční řešení 1+kk, tak ale i velkorysejší prostory v podobě 2+kk až 4+kk.

Budoucí rezidenti se mohou těšit na praktické předzahrádky, které jim umožní zrelaxovat po práci a strávit volný čas s rodinou či přáteli na čerstvém vzduchu. Předzahrádky jsou doménou jen přízemních bytů, avšak ochuzeni nebudou ani obyvatelé vyšších pater, pro které jsou připraveny balkony s překrásným výhledem na okolí. Třešinkou na dortu pak jsou společné prostory kolem rezidence, které vybízí k odpočinku i k posezení se sousedy.

Tuchoměřice nabízí vše pro spokojený život

Stále se rozvíjející oblastí, to je obec Tuchoměřice. Nachází se západně asi 10 kilometrů od Prahy, díky čemuž jsou výhody hlavního města téměř na dosah ruky. Obec ale nabízí základní občanskou vybavenost v podobě školek a škol, zdravotnického zařízení, policejní stanice, pošty, úřadu, obchodů i restaurací. Do Prahy tak jen kvůli běžným pochůzkám není nutné dojíždět.

V obci se nachází také řada sportovišť a konají se zde pravidelně společenské a kulturní akce. V neposlední řadě za zmínku zaručeně stojí i překrásná okolní příroda, která vybízí k výletům.

Více informací získáte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty