Terasovitou střechu, wellness i coworkingové centrum. To vše v sobě ukrývá NEUGRAF

Simona Aujezdská, 12. July 2018 Kategorie: Projekty

Developerský projekt NEUGRAF vznikl pod taktovkou společnosti Crestyl. Osobité rezidenční bydlení nabízí byty s charakterem. Vybírat můžete celkem ze 177 bytových jednotek. V desetipatrové rezidenci se nachází jak útulné byty, tak i velmi prostorné lofty a střešní penthousy, kterým nechybí terasy a balkony. To vše najdete v oblíbené lokalitě Smíchov jen 10 minut od centra Prahy.

Společná střecha je místem k setkávání i k odpočinku

NEUGRAF není jeden z mnoha developerských projektů, který nabízí jen moderní bydlení. Je multifunkčním prostorem s vnitřní klidovou zahradou a terasovitou střechou, jež si užijí dosyta všichni budoucí rezidenti. Společná střecha je příjemným prostorem plným zeleně vhodným k posezení s přáteli i k pozorování romantického západu slunce nad Prahou. Představuje tak dokonalou oázu klidu v rušném velkoměstě.

Kromě toho NEUGRAF nabízí osobité bydlení v industriálním stylu, soukromé wellness, kavárnu, coworkingové centrum, společnou prádelnu, dvoupatrovou recepci s nonstop ostrahou a dostatek parkovacích míst. A na své si přijdou dokonce i majitelé elektromobilů, které jistě potěší možnost dobíjení jejich elektrických miláčků. Díky všem těmto benefitům jsou byty vhodné také na investici.

Smíchov má svou vlastní náplavku i řadu divadel a barů

Moderní developerský projekt NEUGRAF navazuje na původní historickou budovu v ulici Grafická na Smíchově, která byla postavena před více jak sto lety jako tiskárna Václava Neuberta. Okolí jedinečné rezidence nabízí vše pro pohodový a komfortní život v Praze. 

Na Smíchově najdete veškeré služby, obchody, kavárny, restaurace, kluby i oblíbenou náplavku. Lokalita nabízí plno krásných zákoutí, výhledů a dostatek kulturního vyžití. Galerie, divadla, muzea.

Díky skvělému umístění si budoucí obyvatelé vychutnají nejen překrásný panoramatický výhled na Prahu, ale zároveň se i během pár minut dostanou do samotného centra metropole.

Další infromace najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty