Šárecký dvůr nabízí luxusní bydlení s nádechem historie, přírody i města

Simona Aujezdská, 11. March 2019 Kategorie: Projekty

Kdo by nechtěl bydlet v areálu panského dvora, kde se historie snoubí s modernou? Přesně takový je rezidenční park Šárecký dvůr. Avšak rezidence nenabízí jen luxusní bydlení, ale pyšní se také skvělým umístěním. Perfektní dopravní dostupnost, bohaté sportovní a kulturní vyžití i blízkost mezinárodní škol.

Luxusní bydlení s nádechem baroka

Rezidence Šárecký dvůr je unikátním komplexem nových pěti viladomů, jehož součástí je park s dostatkem zeleně, recepce a podzemní parkování. Areál je vkusně zasazen na nádvoří původní barokní stavby. A právě barokem v kombinaci s moderním stylem 21. století byla silně ovlivněna architektura celého projektu.

Komplex nabízí bytové jednotky o velikosti od 2+kk až po 5+kk včetně luxusních penthousů, ke každému bytu navíc náleží 1 až 3 garážová stání a sklep. Celkem je k dispozici v každém viladomě devět bytů, dalších sedm se pak nachází v původní zrekonstruované budově zvané Baroque.

Díky kamenné zdi, která obklopuje celý Šárecký dvůr, je zajištěno soukromí a bezpečí budoucích rezidentů, navíc celému areálu dominuje mohutná barokní brána.

 

 

Jen pár kroků do města i do přírody

Šárecký dvůr se nachází na Praze 6 jen pár kroků od oblíbené přírodní rezervace Divoká Šárka. Přírodu tak máte doslova na dosah ruky, a to i tehdy, pokud se budete chtít vydat k vodní nádrži Džbán nebo do Šáreckého údolí.

Lokalita splňuje na jedničku vše, co se infrastruktury a občanské vybavenosti týká. V docházkové vzdálenosti od rezidence jsou zastávky tramvají, autobusů i metra. Autem se rychle napojíte na Evropskou třídu a dostanete se tak snadno třeba do centra nebo na letiště.

Za zdí komplexu pak nechybí dostatek sportovního vyžití, a to ať už v podobě sportovního parku, tenisových kurtů nebo golfového klubu. Samozřejmostí jsou v blízkosti i obchody a veškeré služby.

Více informací získáte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty