Rodinné domy Štěrboholy představují prostorné moderní bydlení se zahradou

Simona Aujezdská, 7. September 2017 Kategorie: Novostavby

Projekt Rodinné domy Štěrboholy vstoupil do své čtvrté etapy. Nabízí moderní domky, které se nachází mezi starší zástavbou Štěrbohol a poklidnou lokalitou Dolní Měcholupy. Řadové domy plynule navazují na bytové domy, jež jsou součástí projektu Malý háj. Komplex rodinných domů i rezidencí je dílem společnosti FINEP.

Řadové domy nabízí komfortní bydlení se zahradou a s garáží

Čtvrtá etapa developerského projektu Rodinné domy Štěrboholy nabízí devět řadových domků o dispozici 3+kk a 4+kk. Domy v sobě snoubí eleganci s modernou, a to díky kombinaci kamene, dřeva, ostrých linií a tlumených barev. Obytnou plochu domů od 122 m2 do 150 m2 ocení nejen rodiny s dětmi, ale i příznivci velkých prostorů. Navíc k domu náleží i zahrada. Celková plocha pozemku tak dosahuje od 178 m2 do 373 m2. Je jen na vás, zda toužíte po menším prostoru, kde vám postačí dostatek místa pro gril a příjemné posezení nebo budete chtít mít na zahradě i velký bazén, domek na nářadí a záhonky plné květin a domácí zeleniny. V neposlední řadě je součástí domů také garáž a praktické místo k parkování před domem, které oceníte nejen při návštěvách.

V okolí můžete vyrazit za sportem, nákupy i kulturou

Jen krásný dům mít nestačí, důležité je i okolní prostředí, které by mělo v dnešní době nabídnout vše od perfektní dopravní dostupnosti, přes výbornou občanskou vybavenost, až po krásnou přírodu a dostatek sportovního vyžití. To vše nabízí lokality Štěrboholy a Dolní Měcholupy, kde je výstavba rodinných domků realizována. V blízkém okolí se tak nachází sportovní areál, víceúčelová hala, tenisové kurty, hřiště, cyklostezky a park Hrušov. Nechybí ani městský úřad, policejní stanice, lékárna, zdravotnická zařízení, pošta, školky a školy, restaurace a nákupní centra, jako jsou například Fashion Arena Prague Outlet nebo EUROPARK. O skvělou dopravní dostupnost centra i dalších pražských lokalit se starají blízké autobusové zastávky a nedaleká Jižní spojka.

Další informace najdete na stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Novostavby

Nejnovější developerské projekty