FINEP láká na nové bydlení. Na výběr jsou byty i rodinné domy se zahradou

Simona Aujezdská, 24. May 2017 Kategorie: Novostavby

Poptávka po bydlení v Praze převyšuje nabídku, proto se společnost FINEP snaží stále rozšiřovat své úspěšné developerské projekty o další etapy. Nově jsou v nabídce družstevní byty i rodinné domy, stačí si jen vybrat.

Bytové domy Malý háj vstupují do své VII. etapy, bytové domy Prosek Park dokonce do XII. etapy. Rodinné domy Britská čtvrť nyní zahajují prodej II. etapy. Všechny projekty jsou situovány v atraktivních lokalitách, které se pyšní perfektní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností.

Moderní bydlení, nadčasová architektura a široký výběr

Sedmá etapa projektu Malý háj nabízí 72 bytových jednotek v sedmi odstupňovaných nadzemních podlažích. V projektu Malý háj VII mají zájemci o vlastní bydlení z čeho vybírat.  V nabídce jsou byty od 1+kk až do 4+kk, byty s obytnou plochou od 27,9 m2 do 119,3 m2 i byty s různou orientací vůči světovým stranám. K bytům navíc náleží balkony, terasy, lodžie, sklepy a garáže. Kromě bohaté nabídky se sedmá etapa pyšní nadčasovou architekturou. Moderní prvky s kvalitním zpracováním se prolínají nejen exteriérem bytového domu, ale také interiérem, a to ať už samotných bytů či společných prostor.

Novodobým trendům podléhá i dvanáctá etapa bytového parku Prosek, která nabízí byty od 1+kk až do 4+kk o rozloze od 29 m2 do 109 m2. Byty se pyšní vyšším standardem vybavením, možností variabilního řešení prostoru, energetickou třídou B a samozřejmě i podzemními garážemi, balkony a terasami.

Ti, kteří dávají před bytem přednost rodinnému domu se zahradou, mohou vybírat z nabídky developerského projektu Britská čtvrť II. V druhé etapě jsou domy o velikosti 4+kk a 5+kk s obytnou plochou od 137 m2 do 167 m2. Některé domy jsou nabízeny i v ECO standardu. 

Dostatek služeb, krásná přírody a výborná dopravní dostupnost

Mít v blízkosti školky, školy, lékařská zařízení, restaurace, obchody a veškeré potřebné služby je v dnešní době pro pohodlný život nezbytné. K tomu ale navíc bydlet v lokalitě obklopené krásnou přírodou je dokonalost sama. 

Bytové domy Malý háj jsou vystavěny na Praze 10 nedaleko parku Hrušov, in-line stezek a golfového areálu. Jen pár kroků do přírody je to také z bytového parku Prosek, který se nachází v lokalitě Střížkov. Dostatek zelených ploch, dětských hřišť a sportovních center dělá z  lokality oblíbenou pražskou část. Hromadnou dopravou se snadno dostanete do všech čtvrtí metropole, a to díky stanici metra C – Střížkov.

Na čím dál větší atraktivitě nabírají také pražské Stodůlky, kde se nachází rodinné domy Britská čtvrť II. Lokalita Praha 5 – Stodůlky vyniká i výbornou dostupností Rozvadovské spojky. Navíc součástí Britské čtvrti je vlastní stanice metra trasy B.

← Zpět do kategorie Novostavby

Nejnovější developerské projekty