Rezidenční projekt Black Roofs představuje nadčasové bydlení v pasivních domech

Simona Aujezdská, 23. May 2018 Kategorie: Projekty

Máte rádi okolí Koněpruských jeskyň, lomu Velká Amerika a Českého krasu? Hledáte bydlení, kde byste mohli souznít s přírodou? Pak vás jistě nadchnou pasivní domy z projektu Black Roofs. Moderní domy jsou vystavěny s respektem k tradici nedaleko Prahy v malebné obci Vysoký Újezd.

Vsaďte na bezpečné a moderní bydlení, které souzní s přírodou

Domov by měl být bezpečný, pohodlný, útulný a plný radosti a štěstí. Zatímco s některými atributy se musíte popasovat sami, s jinými vám pomůže rezidenční projekt Black Roofs. Ten byl navrhován tak, aby splnil veškeré požadavky na komfort, soukromí a využití nejmodernějších technologií.

Díky tomu se dřevostavby developerské společnosti GETBERG pyšní neotřelým designem, bezpečnostními trojskly, výbornou tepelnou a hlukovou izolací, solárními panely pro ohřev vody i neotřelými prvky v podobě zapuštěné vany do základové desky.

Rezidenční domy Black Roofs nadchnou budoucí majitele i díky nízkým nákladům na provoz. Ty se měsíčně při dispozicích 4+kk a obytné ploše 120 m2 pohybují kolem 1 800 Kč. Mimo jiné představují pasivní domy také synonymum pro zdravé bydlení, vhodné jsou proto nejen pro malé děti, alergiky a osoby s onemocněním dýchacího ústrojí.

Mít vše na dosah a užívat si klidného okolí? To není utopie!

Rezidenční projekt Black Roofs se nachází na okraji obce Vysoký Újezd. Lokalita nedaleko hlavního města Prahy v sobě snoubí krásnou přírodu s dobrou občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností.

Do centra metropole dojedete do půl hodiny a na Pražský okruh se automobilem dostanete do 10 minut. Jen 300 metrů od projektu se nachází autobusová zastávka. Obec dále disponuje mateřskou a základní školou, obchody s potravinami, restaurací, fotbalovým hřištěm i prestižním golfovým resortem Albatross.

Kdo by si nepřál mít vše pro komfortní život stále na dosah, avšak zároveň být daleko od každodenního ruchu a stresu velkoměsta?

Více infromací o projektu najdete na webové stránce.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty