Rezidenční domy Zámecké zahrady nabízí stylové bydlení i výhled na golf

David Makovský, 3. June 2016 Kategorie: Projekty

Příroda, životní prostor a Praha na dosah. Každý sní o bydlení v této lokalitě. Rezidenční budovy ve Vysokém Újezdu u Prahy přesně toto nabízí. Bydlení zde získává naprosto nový rozměr, který je na českém realitním trhu jedinečný. Zámecké zahrady jsou místem radosti, sportu a nádherné okolní krajiny.

Exkluzivní bydlení na západním předměstí Prahy poblíž křivoklátských lesů a řeky Berounky poskytuje jedinečnou možnost žít v souladu s přírodou. Osobitý a jemný design s respektem k tradicím dobře vystihuje úctu, s jakou byly moderní vily vystavěny do krajiny pod vedením přední české architektky a designérky Barbory Škorpilové. Rezidenční projekt Zámecké zahrady od developerské skupiny Crestyl byl vytvořen jak pro lidi, kteří chtějí žít poblíž lesů, tak pro nadšené sportovce.

Zámecké zahrady nejsou jen projekt, jsou to samostatné čtvrti se specifickými pozemky a s dostatkem soukromí. Nevzniká zde satelitní městečko, ale budovy žijící vlastním životem. Je navržena kompletní topografie ulic. Ty jsou tvořeny jako klidové zóny s alejemi stromů na obou stranách komunikace. 

Obytné části jsou doplněny dřevinami a kameny. Domy jsou vytvořeny s představou, aby vším prostoupila příroda. Obrovskou výhodou je možnost sportovních aktivit. Zámecké zahrady se nachází přímo vedle moderního golfového hřiště Albatross Golf Resort. Jedná se o jedno z nejlepších hřišť v České republice, kromě 18 jamkového areálu zde nalezneme obrovské trénovací plochy i trenérské zázemí. Navíc se tu každoročně koná evropská golfová túra. Golf není to jediné, co se v lokalitě Vysokého Újezdu dá dělat. V okolí se nachází mnoho kilometrů cyklostezek, dále pak tenisové areály nebo běžecké tratě.

Do budoucna se počítá s výstavbou nové školy, hotelu nebo dalších budov, které by měli zpříjemnit život v této periferii Prahy. Tato oblast by se měla proměnit v jednu z nejmodernějších obcí ve Středočeském kraji s mnoha příležitostmi.

Zdroje: www.zameckezahrady.cz, www.crestyl.com, bydleni.idnes.cz

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty