Rezidence Wolkerova nabízí komfortní bydlení za Prahou v Unhošti

Simona Aujezdská, 10. May 2018 Kategorie: Projekty

Pod taktovkou developerské společnosti GETBERG nedaleko chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko vzniká komplex Rezidence Wolkerova, jehož součástí mají být čtyři bytové domy. Ty budou vystavěny v průběhu dvou etap. V první fázi vzniknou dvě čtyřpodlažní budovy a v té druhé, která bude zahájena až o půl roku později, další dvě.

Moderní Rezidence Wolkerova se neobejde bez podzemních garáží

Rezidenční projekt nabídne byty s obytnou plochou od 25 m2 do 101 m2. Díky chytrému dispozičnímu řešení bytů mohou domov v moderním komplexu najít jak rodiny s dětmi, které jistě ocení bytové jednotky o velikosti 4+kk, tak i jednotlivci a lidé žijící v párech. Ve čtyřpodlažních domech totiž nebudou chybět ani byty o velikosti 1+kk až 3+kk.  

V první fázi projektu vznikne 54 nových bytů, jejichž součástí budou praktické balkony, menší předzahrádky a prostorné terasy, které nabídnou dostatek místa i soukromí. Pro maximální pohodlí budoucích rezidentů se nezapomíná také na podzemní garáže s velkým počtem parkovacích stání. Pro návštěvy a rychlé zastavení před domem se pak bude nacházet i několik míst situovaných před rezidencí.

Za obchody, zábavou i sportem nemusíte do Prahy. V Unhošti vše najdete

Rezidence Wolkerova vzniká kousek od Prahy ve městě Unhošť. Díky blízkosti metropole se na Pražský okruh dostanete do 10 minut a do centra prahy do 25 minut. Avšak za základní vybaveností rozhodně nemusíte jen do hlavního města. Vše potřebné najdete i v Unhošti. Supermarkety, mateřské a základní školy, lékařská zařízení, knihovna, úřad, pošta, policejní stanice, restaurace, bary i kavárny.

Unhošť se nachází západně od Prahy a pyšní se krásnou přírodou. Denně si tak můžete užívat procházky rozsáhlými lesy s řadou potoků, říček a studánek. Příznivce aktivního života jistě potěší možnost sportovního vyžití v podobě tenisu, fotbalu, jezdectví či golfu.

Více informací o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty