Rezidence Maison: Zrekonstruovaný dům v srdci Prahy nabídne moderní bydlení

Simona Aujezdská, 17. September 2018 Kategorie: Projekty

Bydlet v Novém Městě na Praze 2 je sen mnohých. Veškerá občanská vybavenost dostupná v docházkové vzdálenosti, od obchodů přes sportovní vyžití až po bohatý kulturní život. Sen se ale nyní může stát skutečností díky nově zrekonstruovanému historickému domu Rezidence Maison.

Moderní ateliéry v sobě pojí historii s kvalitou

Rohový dům v Tyršově ulici oslní každého hned na první pohled. I přes rozsáhlou rekonstrukci z rezidence Maison historie stále doslova dýchá. Veškeré původní architektonické prvky budou zachovány a v novém kabátu pak bude historický objekt představen ve třetím čtvrtletí roku 2019.

V pětipodlažním domě je situováno 36 bytových jednotek, jejichž dispoziční řešení je 1+kk a 2+kk. Všechny nabízené ateliéry se nachází v třetím až pátém nadzemním podlaží a snoubí v sobě historii s vysokým standardem a s dostatkem prostoru. Obytná plocha bytových jednotek se pohybuje v rozmezí od 18 m2 do 55 m2. Součástí některých z nich je navíc menší balkon nebo terasa.  

Nové Město je atraktivní lokalitou vhodnou pro náročné

Rezidence Maison se nachází v ulici Tyršova na Praze 2. Lukrativní pražská lokalita nabízí vše pro pohodový život v metropoli. V docházkové vzdálenosti tak najdete mateřské a základní školy, zdravotnické zařízení, poštu, úřad, banky i pojišťovny. Samozřejmostí jsou také menší obchůdky i velké obchodní centrum. Milovníci dobrého jídla a pití jistě ocení řadu výtečných restaurací, kaváren a barů. Příznivci kultury si zas na Novém Městě přijdou na své v Národním divadle, v Divadle na Vinohradech, ve Státní opeře nebo v muzeu.

Navíc Praha 2 se pyšní výbornou dopravní dostupností, a tak ať už se vydáte kamkoliv, problém s dopravou mít jistě nebudete, a to díky blízkosti stanice metra a autobusových a tramvajových zastávek.

Více infromací o projektu získáte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty