Realizujte svůj sen v Úhonicích

Kateřina Halamová, 25. July 2016 Kategorie: Projekty

Také už máte dost rušných ulic a hledáte po práci oázu domácího klidu? Pak se zaměřte na menší vesnice v okolí Prahy, které poskytnou potřebnou občanskou vybavenost, a přitom zůstanete metropoli na dosah.

Spojte příjemné s užitečným

Lokality v blízkosti Prahy se dlouhodobě těší velké oblibě a není divu. Máte tak jedinečnou možnost získat výhody velkoměsta, což oceníte zejména v oblasti zaměstnání, zábavykulturních akcí a dalších služeb a zároveň se ocitáte na dosah ruky nádherné přírody, kterou je metropole obklopena. Skvělou variantou je navíc koupě stavebního pozemku, který vám umožní postavit vysněné bydlení přesně podle vašich potřeb, a nemusíte se přizpůsobovat představě někoho jiného, jak tomu někdy bývá u již postavených projektů. Buďte tedy skutečnými tvůrci svého života a žijte naplno!

Pozemky v Úhonicích vás mile překvapí

Malebné vesničky v okolí Prahy, jsou ideální lokalitou pro vybudování rodinného hnízda. Takovou možnost vám nabízí i stavební pozemky v Úhonicích vlastníka Chenen Realitní a.s., které leží ve vzdálenosti pouhých 10 minut od Prahy a nabízí tak skvělou dopravní dostupnost. Nedaleko se nachází stanice metra B Zličín, kde navíc naleznete i velkorysé obchodní centrum. Potěší i snadná dostupnost letiště a bezproblémové napojení na dálnici D5 či pražský okruh. V obci samotné pak naleznete školu, hřiště, poštu, restauraci a samozřejmě i několik obchodů. Za zmínku stojí i blízkost CHKO Křivoklátsko, která vám poskytne nepřeberné možnosti procházek přírodou a vy tak máte možnost získat zpět energii po náročném dni.

Za velkou výhodu lze bezpochyby považovat skutečnost, že pozemky jsou již kompletně připraveny na stavbu. V místě byly vybudovány inženýrské sítě, pozemní komunikacechodníky a vy se tak můžete bez starostí zaměřit pouze na vaši stavbu. Tomu, abyste začali žít svůj sen tak již nic nestojí v cestě!

Více informací hledejte na webových stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty