Nejdražší byt v New Yorku je v prodeji za miliardy korun

David Makovský, 16. March 2016 Kategorie: Zajímavosti

Na Manhattanu najdete velkou škálu luxusních nemovitosti, jedna z nich se ale pyšní neuvěřitelnou cenou. Apartmán v Ritz Carlton Penthause se rozprostírá ve dvou patrech této budovy na jižním Manhattanu.

Na Manhattanu je k nalezení mnoho drahých a luxusních nemovitostí, ale jedna z nich přeci jenom vyčnívá. Ritz Carlton penthause, apartmán v posledním patře budovy stojí více jak 118 milionů dolarů, tedy přibližně 2,3 miliardy korun

Apartmán, složený ze tří samostatných jednotek se rozprostírá na dvou patrech rezidenční budovy Ritz-Carlton na jižním Manhattanu. Celková rozloha činí úctyhodných 1434 metrů čtverečních obytných ploch a součástí je i více jak 200 metrů čtverečních má terasa na střeše domu, ze které je neskutečný výhled.

Z prosluněné terasy můžete vidět Sochu Svobody, řeku Hudson nebo dolní Manhattan. Lze také spatřit Central park. „Na jihu můžete vidět minulost New Yorku, ale když se podíváte na sever, uvidíte jeho budoucnost,“ prohlásil realitní makléř Ryan Serhant, který má prodej tohoto luxusního apartmánu na starost.

Stejně jako výhled, i interiér bytu je nádherný. Po obvodu jsou obrovská prosklená okna, dále pak luxusní nábytek, bazén, kulečníkový stůl nebo bar. Celkově se zde nachází 12 ložnic a 6 koupelen. Součástí bydlení je i pokojová služba a úklid z hotelu Ritz-Carlton nebo soukromý výtah a ochranka.

Pokud vám vnitřní prostory už nestačí, můžete využít i vířivku na střeše budovy, ze které je vidět dění na rušných newyorských ulicích nebo překrásný západ slunce nad zálivem řeky Hudson.

Zdroje: www.businessinsider.com; www.cnbc.com; tn.nova.cz

← Zpět do kategorie Zajímavosti

Nejnovější developerské projekty