Nebojte se kompromisů v bydlení…

Kateřina Halamová, 29. April 2016 Kategorie: Projekty

Nemůžete se s rodinou či partnerem domluvit, zda bydlet v centru města nebo na jeho okraji? Zkuste najít kompromis a budete spokojení všichni!

Jak se domluvit

Zajímavých lokalit k bydlení je v Praze celá řada, ale i přesto bývá někdy problém domluvit se, která je ta nejlepší. Za různý pohled na věc mohou osobní preference nebo třeba hledáme podobné místo tomu, kde jsme vyrůstaly jako děti. Zkuste se proto vžít alespoň na chvíli do kůže vašeho partnera a podívat se na situaci jeho očima. Třeba vám to otevře nový pohled a bude se vám lépe hledat řešení.

Další oblíbenou možností je sepsání seznamu PRO a PROTI. Mezi důležité parametry pak patří dojezdová vzdálenost do vašich zaměstnání, školek a škol a dalších volnočasových aktivit všech členů vaší domácnosti. Pokud je hlavním jádrem sporu touha po úniku z ruchu velkoměsta blíže k přírodě vs. pohodlná dostupnost, najít řešení by nemusel být zas takový problém. Zkuste se zaměřit na takové lokality, které nabízí pěkné prostředí k životu a jsou zároveň v docházkové vzdálenosti od metra.

Řešení může být snazší, než se zdá

Příkladem ideálního řešení může být developerský projekt Britská čtvrť. společnosti FINEP, který je situován na Prahu 5 – Stodůlky. V bezprostřední blízkosti naleznete nejen širokou nabídku služeb, ale i bezpočet možností jak trávit volný čas. Milovníci přírody ocení všudypřítomnou zeleň a zejména pak nedaleký Centrální park s možností celoročního vyžití a nadstandardního zázemí pro děti. Dokonalou dostupnost do centra pak zajišťuje vlastní stanice metra Stodůlky. Ze široké nabídky bytů si každý vybere podle svého přání, varianty jsou možné v provedení 1+kk až 4+kk. V každém případě můžete očekávat vysoký standard, který vám zajistí přepychové a spokojené žití. Bytový komplex navíc disponuje energetickým štítkem skupiny B, díky kterému budete šetřit na spotřebované energii. Samozřejmostí na závěr je možnost získat podzemní či venkovní garážové stání

Více informací o projektu naleznete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty