Najděte nový domov v rezidenci Louis Léger House v centru metropole

Simona Aujezdská, 5. February 2019 Kategorie: Projekty

Rádi byste bydleli na prestižní adrese Nového Města na Praze 2? Být v historickém centru naší metropole, mít vše na dosah ruky a zároveň se cítit v bezpečí. Kdo by si nepřál takový pohodový život? Pokud i vy toužíte po komfortu, pak si nenechte ujít rezidenci Louis Léger House.

Rekonstrukce domu v sobě snoubí historii i modernu

Zmodernizovaný bytový dům Louis Léger House nabízí 24 bytových jednotek. Vybírat lze z dispozičního uspořádání 1+kk až 2+kk, obytná plocha bytů se pohybuje v rozmezí od 29 m2 do 42 m2. Jen u bytů ale při rekonstrukci historického domu nezůstalo. Nově je v rezidenci vybudován také jeden ateliér, čtyři komerční prostory a šest garáží, které jsou k dispozici pro budoucí rezidenty.

Rekonstrukce domu proběhla s ohledem na původní zástavbu. Zachována tak je stylová architektura, která svou fasádou dokonale zapadá k sousedním domům. Historie na vás dýchne nejen z exteriéru rezidence, ale i z interiéru. Ten v sobě snoubí klasiku s modernou, díky tomu nabízí svěží, avšak útulný domov.

Bydlete v centru Prahy a mějte vše na dosah ruky

K dokonalosti vám bude stále něco chybět, pakliže nebudete bydlet na té správné adrese. Někdo touží po přírodě, jiný po ruchu velkoměsta a blízkosti kultury. Pokud byste rádi skloubili vše dohromady, pak je pro vás bydlení na Praze 2 v ulici Legerova to pravé ořechové.

Kdykoliv si budete moci zajít do nedalekých parků, které slouží k aktivnímu i pasivnímu odpočinku, a sportu se oddávat na mnoha sportovištích a ve fitness centrech. Na dosah ruky budete mít školky, školy, poštu, úřady, banky i obchody všeho druhu. Jistě si vyberete také z řady restaurací, kaváren a barů. Kulturu vám pak dopřejí divadla, kina, Národní Muzeum nebo Státní opera.

Více infromací získáte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty