Najděte klidný domov v Záchlumí u Stříbra, vybírat můžete z 19 dvojdomů

Simona Aujezdská, 8. November 2018 Kategorie: Projekty

Už vás nebaví ruch velkoměsta, zvonění tramvají a hlahol lidí? Přestěhujte se z centra města do malebné oblasti nedaleko Plzně. Rodinné bydlení v Záchlumí u Stříbra nabízí poklidný život v moderních dvojdomech, kde najdete klid, soukromí a jedinečné bytové zázemí.

Kdo by netoužil po moderním nízkonákladovém domku?

Celkem 19 dvojdomů, neboli 38 rodinných domů, vystavěla developerská společnost STOREAL. Součástí nízkoenergetických domků je přilehlý pozemek a praktické parkovací stání. Velikost pozemků je v rozmezí od 350 m2 do 578 m2 a užitná plocha domů činí 101 m2, zájemci mají na výběr z dispozičního řešení 3+kk a 4+kk.

Dvojdomy jsou dvoupatrové. Zatímco v prvním patře hned za vstupními dveřmi se dostanete do zádveří se šatnou a dále pak do koupelny a obývacího pokojené propojeného s kuchyní a jídelním koutem, v patře na vás budou čekat dětské pokoje s ložnicí a koupelnou. Obě patra spojuje schodiště, které je situováno uprostřed domu a které nabízí chytrý úložný prostor. Na zahradě nechybí ani oblíbená terasa pro odpočinek po práci. Z terasy projdete francouzským oknem přímo do obývacího pokoje.

Dopřejte si klidný život v blízkosti přírody

Obec Záchlumí se nachází asi 5 km od malebného městečka Stříbro a 30 km od Plzně. Do obou měst se během pár minut dostanete jak vlastním automobilem, tak i autobusovou dopravou. Za rozšířenou občanskou vybaveností, proto není nutné daleko dojíždět. Avšak školku, školu, knihovnu, ordinaci či obecní úřad najdete i v samotné obci.

V okolí Záchlumí nechybí dostatek zeleně, ať už k relaxaci nebo sportu. V obci lze navštěvovat různé oddíly a spolky, vyrazit na nejedno sportoviště nebo se vydat po cyklostezkách prozkoumávat krásy naší přírody.

Více informací o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty