Kousek od Prahy roste moderní bydlení s neodolatelnou přírodou v Posázaví

David Makovský, 1. July 2016 Kategorie: Projekty

Lokality poblíž hlavního města se stávají čím dál více populárními. Bydlení na venkově, ale přitom kousek od metropole, je cílem mnoha rodin i jednotlivců. Developerský projekt Loreta Homes v malebném městě Pyšely nabízí kromě dostupnosti i krásnou přírodu s velikým sportovním potenciálem.

Krásné prostředí Posázaví, ve kterém se nachází i město Pyšely, vytváří unikátní místo k životu. Realitní projekt Loreta Homes od společnosti Sládek Group přichází na trh se zajímavou nabídkou stylových rodinných domů, které dokonale reflektují krajinný ráz. Domy byly vystavěny ve spolupráci s ateliérem Free Architects na cca 76 tisících m 2 . Ten o tomto projektu říká: „Schopnost porozumět přírodě, jejíž jsme součástí, jejím zákonům, umění vnímat vlnění terénu, proudění větru, běh slunce po obloze, nám umožnilo vytvořit rodinné domy, které mají terasy v závětří, prosluněné obývací pokoje a krásný výhled na dokonale udržovanou krajinu golfového hřiště.“

Jak už bylo zmíněno, v okolí je možno vykonávat mnoho sportovních aktivit. Hned vedle projektu se nachází kvalitní 18-ti jamkové hřiště Loreta Golf Club s mnoha plochami pro trénink. Kromě golfu se zde nachází i tenisové kurty, sportovní hala a okolí je protkané mnoha kilometry cyklostezekturistických cest.

      

Loreta Homes propojuje aktivní životní styl se zájmem o architekturu a tím dává smysl kvalitnímu designu a novému rozměru architektonického pojetí. Myslí se také na budoucnost. Při stavbě byl brán ohled na zasazení domů do krajiny i na provozní náklady. V praxi to znamená bohaté zateplení pláště, speciálně řešená okna a v neposlední řadě preciznost při provádění stavebních prací.

Bydlení kousek od Prahy v Pyšelech uspokojí požadavky nejen rodin s dětmi, ale i lidí v seniorském věku, kteří chtějí zlepšit kvalitu svého osobního života v malebné krajině. 

Zdroje: www.loreta-homes.cz, www.loretahomes.cz, www.sgreality.cz, www.golfinfo.cz

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty