Když se spojí výhody bydlení v bytě a domě v jedno

Kateřina Halamová, 26. May 2016 Kategorie: Projekty

Děsí vás představa bydlení sdíleného s velkým množstvím lidí ve velkých bytových komplexech? Pak se jako řešení jeví koupě vlastního domku, který vám zaručí kýžené soukromí. Co když ale na tuto variantu nestačí finance nebo není chuť věnovat volný čas nutné péči o dům a zahradu, která je bezesporu náročnější než v případě bydlení v bytě? I tento problém může mít řešení.

Hledejte menší projekty

Stále častěji se v nabídce developerských společností objevují osobité projekty, které svým obyvatelům zajistí jak pohodlné bydlení s výhodami bytu, tak potřebné soukromí. Při vybírání vysněného bydlení se zaměřte především na nízkopodlažní domky s menším počtem bytů, jejichž součástí jsou mimo jiné velkorysé terasy či dokonce předzahrádky. Pokud navíc plánujete rodinu nebo již potomky máte, oceníte i přilehlá dětská hřiště, na kterých se střídá daleko méně rezidentů než v případě velkých sídlišť.

Zaměřte se i na výběr vhodné lokality

Na možnosti takového bydlení je možné narazit i v zajímavých lokalitách Prahy. Dobrým příkladem může být developerský projekt Mramorka - Na Štěpánce společnosti Mramorka s.r.o., který nabízí unikátní projekt řadových a vilových domů na území Prahy 5 - Slivenec. Jedná se o originální projekt s moderní architekturou, který svým kvalitním provedením dokáže uspokojit všechny novodobě smýšlející rezidenty. Z nabídky dispozic od 1+kk po 4+kk si vybere každý podle svých potřeb a v každém případě bude mít dostatek životního prostoru. Samozřejmostí je možnost výběru předzahrádky, terasy či balkónu.

Nespornou výhodou je i samotná lokalita. Projekt je situován do původní vilové zástavby, což mu zajišťuje bohatou a pestrou občanskou vybavenost. Zároveň vám zůstává na dosah zeleň a příroda v podobě Prokopského či Dalejského údolí. Nesporným kladem je pak i bezproblémová dostupnost do libovolné části Prahy, kdy můžete využít jak pravidelné linky MHD, tak blízký pražský okruh.

Více informací si můžete přečíst na webu dokončeného projektu Mramorka.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty