Kaskády Barrandov VI opět nezklamou. Nabízí moderní bydlení i pro náročné

Simona Aujezdská, 20. September 2018 Kategorie: Projekty

Úspěšný developerský projekt Kaskády Barrandov vstupuje do své šesté etapy, což svědčí o kvalitě a oblíbenosti nabízených bytů. Rezidenční dům nabízí chytré dispoziční řešení, veškerý komfort, dostatek soukromí a nadstandardní kvalitu. To vše je navíc situováno v atraktivní lokalitě Barrandov, která svým okolí přiroste k srdci každému.

Parkovací stání a balkon je samozřejmostí

Další etapa projektu Kaskády Barrandov VI vyrůstá pod rukama společnosti FINEP. Nabídne jeden rezidenční objekt s 66 byty, které jsou k dispozici v 1+kk až 4+kk provedení s obytnou plochou od 29 m2 do 119 m2. Díky bohatému výběru si na své přijdou i ti nejnáročnější rezidenti.

Samozřejmostí bytů je podzemní garážové stání i lodžie, balkon či terasa. Moderní koncept bydlení dbá na kvalitu, svěžest, prostornost, soukromí a variabilnost. I proto je možné uspořádání interiéru přizpůsobit každému rezidentovi podle jeho představ.

V okolí najdete Prokopské údolí i aquapark

Lokalita Barrandov je hojně vyhledávaným místem k bydlení, není divu, že zde vyrůstá už šestá etapa projektu Kaskády Barrandov. Pražská čtvrť je oblíbená pro pestrou občanskou vybavenost i výbornou dopravní dostupnost, navíc nabízí dostatek volnočasových aktivit.

V okolí rezidence najdete mateřskou a základní školu, bankomat, obchodní centrum, zdravotnická zařízení, policejní stanici a restaurace, kavárny a bary. Během několika minut se dostanete do Prokopského údolí, kde si v přírodě můžete posedět s přáteli a rodinou. Za sportem se pak lze vydat do blízkého sportovního areálu, do aquaparku nebo na nejrůznější dětská hřiště.

A kdyby vám cokoliv v Barrandově scházelo, do 20 minut se dostanete do samotného centra metropole, nebo do 12 minut na Smíchovské nádraží.  

Více informací o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty