Jaká část Prahy je ta pravá právě pro vás - tip #8: Praha 8

Kateřina Halamová, 26. September 2016 Kategorie: Lokality

Obnovená sláva čtvrtí Karlín a Libeň, nádherná příroda, sport i bohaté kulturní vyžití. To vše a mnohem více najdete v městské části Praha 8. Seznamte se proto blíže a nebudete litovat.

Perspektivní městská část uspokojí všechny cílové skupiny

Když v roce 2002 postihly Prahu ničivé povodně, málokdo si uvědomoval, že všechno zlé, je i pro něco dobré. A tak ačkoliv obnova zničených částí Karlína a Libně trvala na některých místech i několik let, výsledkem je moderní čtvrt s intenzivním rozvojem. V roce 2006 bylo navíc dokončeno vybudování rozsáhlých protipovodňových opatření, takže by se situace z roku 2002 již neměla opakovat. 

Míst, kde můžete aktivně trávit čas je na Praze 8 skutečně mnoho. Rohanský ostrov nabízí golfové hřiště a milovníci přírody si přijdou na své v Bohnickém či Čimickém údolí nebo při procházce přírodní památkou Bílá skála. Sportovní vyžití najdete na mnoha veřejných sportovištích, případně v oblíbeném Aquacentru Šutka nebo na venkovních koupalištích Na Stírce či Ládví. A až budete hledat trochu adrenalinu, zastavte se u Lanového centra na Libeňském ostrově. Praha 8 ale nezklame ani z pohledu kulturního vyžití. Velmi oblíbené je Hudební divadlo Karlín s bohatou nabídkou především muzikálových představení. Zajímavý repertoár nabízí i Divadlo pod Palmovkou s řadou výborných herců.

Zajímavé nemovitosti na prodej

Pokud sháníte pro vaše bydlení něco skutečně dokonalého, rozhodně vás zaujme developerský projekt DOCK rezidence. Nabízí nadstandardní provedení, bytové jednotky od 1+kk až po luxusní penthausy. Balkony, terasy či předzahrádky jsou samozřejmostí stejně jako dostatek parkovacích míst. A pokud si budete chtít zaparkovat i svou loď, není problém. Součástí projektu je i plně vybavená marina. 

Netradiční bydlení nabízí i v architektonicky unikátní Sluneční věž. Naleznete zde nadstandardní byty o velikosti 2+kk až 5+kk v nadčasovém designu s bezkonkurenčním výhledem na Prahu. 

Pohodové rodinné bydlení pak nabízí projekt Villa Doria v krásné vilové čtvrti. Jedná se o komplex bytů v luxusních dvouvilách s oplocenou zahradou. Vybírat je možné z bytových jednotek o velkosti 2+kk až 4+kk včetně mezonetů, na výběr jsou i byty s terasou či přímým vstupem do zahrady.

Zdroje: cs.wikipedia.org, mapy.cz, www.praha8.cz

← Zpět do kategorie Lokality

Nejnovější developerské projekty