Galerie Heřmanova: Moderní dům s puncem historie nedaleko Stromovky a ZOO

Simona Aujezdská, 3. October 2018 Kategorie: Projekty

Rekonstrukce původních činžovních domů přináší vždy dokonalý zážitek. Bydlet ve staré zástavbě, která si na první pohled zachovává punc historie, avšak následuje moderní trendy, je snem mnohých. Galerie Heřmanova to vše splňuje, navíc nabídne i kvalitní materiály a vybavení a především překrásné okolí nejen v podobě parku Stromovka a Pražské ZOO.

Součástí původní zástavby bude i výtah a nová střecha

Galerie Heřmanova je rohovým domem v Praze v Holešovicích. Původní zástavba prochází velkou rekonstrukcí včetně výměny střechy, nových rozvodů elektřiny a vody a zbudování výtahu. Ten zajistí bezproblémovou dostupnost i do vyšších pater.

V rámci oprav je dbán důraz na zachování původního architektonického konceptu. V první fázi dochází k rekonstrukci čtvrtého a pátého nadzemního podlaží, v druhé fázi pak přibudou do nabídky i byty v šestém patře. Zájemci budou mít na výběr z bytů 2+kk až 3+kk o rozloze od 44 m2 do 79 m2.

Okolí Holešovic nabízí dostatek zábavy i zeleně

Městská část Holešovice je poklidnou pražskou lokalitou. V okolí se nachází oblíbené parky Stromovka a Letná, které jsou skvělým místem pro aktivní i pasivní odpočinek. Nejen děti potěší také Pražská ZOO, Botanická zahrada nebo nedaleký Trojský zámek.

V docházkové vzdálenosti od rezidence je situována stanice metra C Vltavská, díky které se dostanete do ostatních pražských lokalit i samotného centra během několika minut. V Holešovicích ale najdete vše pro pohodový život. Samozřejmostí jsou obchody, které již brzy doplní nově budované nákupní centrum Letná, dále pak školy a školky, zdravotnická zařízení, banky, pošta, úřad, restaurace, bary a kavárny.

Více informací o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty