Developerský projekt Podolské Schody je již zkolaudován

Simona Podobová, 16. June 2016 Kategorie: Projekty

Projekt Podolské Schody nabízí rozmanitou nabídku bytových jednotek. Dva bytové domy jsou díky společnosti Crestyl zkolaudovány a připraveny k nastěhování pro nové majitele. Ti se mohou těšit nejen na komfortní bydlení, ale také na lukrativní okolí. Podolí má co nabídnout každému.

Za zkolaudovaným projektem stojí skupina CRESTYL

Dokončný projekt Podolské Schody přináší luxusní bydlení ve dvou bytových domech, za jejichž moderním duchem a osobitostí stojí architekti ze studia Chmelař, které si pro realizaci projektu developerská společnost CRESTYL zvolila. Celkem 20 bytových jednotek nabízí nadstandardní vybavení a dispoziční řešení 1+kk až 5+kk s obytnou plochu až 180 m2. Ovšem i jednopokojové byty se pyšní v průměru velikostí 75 m2.

Každá bytová jednotka je originální svou koncepcí, přesto však všechny jsou propojeny kontrasty, které dodávají celému developerskému projektu na vyváženosti a harmonii. Designové prvky jdou ruku v ruce s funkčností a praktičností. Pohodlně je vyřešeno také parkování, a to díky 34 zbudovaným parkovacím místům.

Podolí nabízí dostatek zábavy, přírody i veřejných služeb

Rezidenční byty Podolské Schody jsou situovány na pravém břehu řeky Vltavy. V blízkosti se nachází Vyšehradské sady se zříceninou hradu Vyšehrad, Žluté lázně, výtečné restaurace, bary a kavárny, tenisový klub, cyklostezky a in-line dráhy, plavecký bazén či kino. Míst, kam vyrazit za zábavou, kulturou, sportem i relaxem do přírody je tedy v okolí celá řada.

Lokalita disponuje také plnohodnotnou občanskou vybaveností v podobě veřejných služeb, škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Bezproblémovou dopravní dostupnost centra a dalších pražských částí zajišťují jak pravidelné tramvajové a autobusové spoje, tak i nedaleké metro linky C.

Více informací o projektu najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty