Developerský projekt Byty Zbůch

Simona Podobová, 28. July 2016 Kategorie: Projekty

Přestože se na PrahaNovostavby.cz zaměřujeme především na developerské projekty v rámci hlavního města a jeho blízkého okolí, jedna z developerských společností, se kterou spolupracujeme vytvořila zajímavý projekt také v blízkosti druhého největšího města v Čechách. Moderní bytové domy projektu Byty Zbůch přináší levné a moderní bydlení pouhých 7 kilometrů od Plzně v obci Zbůch. Ta ač nabízí poklidné prostředí a krásné okolí, nezaostává v nabídce veřejných služeb, zábavy a občanské vybavenosti.

Nízkoenergetické byty v moderním provedení

Nový developerský projekt Byty Zbůch od developerské společnosti OXES se pyšní energetickým štítkem třídy B. V této kategorii nabízí bytové jednotky o dispozicích 1+kk až 3+kk. Chytrá koncepce bytů a obytná plocha od 27,1 m2 až po 61,3 m2 je vhodnou volbou pro páry, jednotlivce i rodiny s dětmi.

Součástí bytů jsou balkony nebo předzahrádky a nechybí ani úložné prostory v podobě komor. Před bytovými domy je zbudované parkovací stání pro 35 automobilů. O pohodlí budoucích rezidentů je ve všech směrech postaráno. Ovšem nejen komfortním bydlením a nízkými provozními náklady se projekt Byty Zbůch vyznačuje. Bytové domy se pyšní moderní architekturou, nápaditou fasádou, kvalitními stavebními materiály a stejně tak i kvalitní interiérovou výbavou.

Pouhých osm minut jízdy vzdálená plzeň

Developerský projekt Byty Zbůch byl pojmenován podle obce Zbůch, ve které byl vystavěn. Obec se nachází pouhých 7 kilometrů od Plzně, a tak cesta do druhého největšího města v Čechách trvá sotva 8 minut. Bezproblémovou dopravu nejen do Plzně zajišťuje vlaková stanice Zbůch a několik autobusových zastávek.

V obci žije přes 2 000 obyvatel a vesnice se těší velké oblibě u mladých rodin s dětmi. Průměrný věk obyvatel je nyní 38 let. Součástí obce je plnohodnotná občanská vybavenost v podobě mateřské a základní školy, knihovny, lékárny a lékařských zařízení. Samozřejmostí je i pošta a úřad. Nejen za zábavou a dobrým jídlem můžete vyrazit do několika restaurací a místních spolků, které v obci pravidelně pořádají společenské akce.

Další informace o projektu Byty Zbůch najdete na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty