Další etapa bydlení u vody v DOCK Marina Boulevard

Simona Aujezdská, 21. August 2017 Kategorie: Projekty

Začíná výstavba závěrečné, třetí etapy projektu od developerské skupiny CRESTYL, DOCK Rezidence s názvem Marina Boulevard. Ta nabídne 150 nadstandardních bytových jednotek, z nichž některé se mohou pochlubit i soukromým bazénem. Tento unikátní projekt je situován v bezprostřední blízkosti řeky, její obyvatelé, tak mohou zaparkovat nejen svůj vůz v garáži pod domem, ale také svou loď přímo pod okny bytu.

O projektu

V rámci rezidenčního komplexu DOCK zahájila developerská skupina Crestyl výstavbu posledních pěti nízkopodlažních domů. Nová rezidence DOCK Marina Boulevard celkem nabídne 150 bytů o dispozicích 1+kk až 5+kk, o rozloze 33 m2 až 250 m2. Součástí moderních domů jsou střešní byty s prostornými terasami, se soukromými bazény i s předzahrádkami. Při výstavbě rezidence je kladen důraz na použití kvalitních materiálů a nejmodernějších postupů. Luxusní bytové jednotky jsou díky velkým proskleným plochám a francouzským oknům velmi vzdušné a prosvětlené. Součástí rezidenčního areálu je i vodní molo a přístaviště, kde mohou budoucí rezidenti kotvit své lodě. Samozřejmostí je také ostraha a recepce, která je k dispozici nonstop.

 

 

 

O lokalitě

Rezidence DOCK Marina Boulevard se nachází v překrásném prostředí Vltavy. Situována je na vlastním poloostrově mezi slepými rameny řeky na pomezí oblíbených pražských částí Karlín a Libeň. Samotný rezidenční areál nenabízí jen bydlení, ale i kancelářské prostory. 

Další služby, obchody, školky, školy, restaurace, kavárny a bary se nachází jen pár minut chůze od rezidence. V okolí nechybí ani dostatek míst pro sportovní vyžití. Příznivci sportu tak mohou vyrazit na cyklostezky, do fitness centra nebo na golfové hřiště. V neposlední řadě nedaleko od DOCK Marina Boulevard se nachází tramvajové zástavky a stanice metra, díky které se snadno dostanete do centra metropole.

Více informací se dozvíte přímo na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty