Bytový projekt Malý Háj VI se dočkal výstavby posledního domu

Simona Aujezdská, 21. February 2017 Kategorie: Projekty

Praha 10 stále láká k bydlení, a tak se šestá etapa developerského projektu Malý háj rozrůstá. Projekt se dočkal třetího rezidenčního objektu. I ten nabídne moderní bydlení v družstevních bytových jednotkách.

Rezidenční areál se rozrůstá o dalších 39 nových bytů

Od počátku výstavby projektu Malý Háj VI měla developerská společnost FINEP v plánu postavit tři bytové domy, a to G1, G2 a G3. Avšak dokončení posledního zmiňovaného rezidenčního objektu bylo naplánováno až na konec ledna 2017. Díky tomu mají zájemci o bydlení na Praze 10 stále šanci, i přestože z prvních dvou domů je většina bytů vyprodaných. G3 nově nabízí na čtyřech nadzemních patrech 39 bytových jednotek o dispozičním řešení 1+kk až 4+kk. Velikostně je možné vybírat z bytů od 33 m2 až po 107 m2 obytné plochy.

Kromě bohatého výběru různě velkého bydlení nabízí třetí rezidenční objekt vše pro maximální komfort budoucích majitelů. K bytům náleží balkony, terasy či lodžie a nechybí podzemní garáže a krytá stání pro pohodlné parkování automobilů. Samozřejmostí je moderní a kvalitní interiér i exteriér, který splňuje požadavky energetické třídy B. Nízké provozní náklady na bydlení tak jistě budoucí rezidenti ocení, stejně jako možnost využít výhodného financování.

V budoucnu se Praha 10 dočká i tramvajového spojení

Všechny etapy projektu Malý Háj jsou vystavěny na Praze 10. Konkrétně se celý rezidenční areál nachází mezi oblíbenými lokalitami Štěrboholy a Dolní Měcholupy. První zmiňovaná pražská čtvrť nabízí perfektní občanskou vybavenost. Její součástí je nákupní centrum Europark Štěrboholy, mateřské a základní školy, pošta, úřady, zdravotnická zařízení a nechybí ani příjemné kavárny a výtečné restaurace. Sportovci jistě nepohrdnou dostatkem míst k vyžití, a to ať už v podobě víceúčelové haly, tenisových kurtů, cyklostezky, golfového hřiště či přírodních parků.

Na výborné úrovni je na Praze 10 také dopravní obslužnost. Pouhou čtvrt hodinku trvá cesta do centra metropole díky pravidelným autobusovým spojům a pouhých pár minut trvá cesta automobilem na blízkou Štěrboholskou spojku. V budoucnu bude ale dopravní dostupnost ještě o něco lepší, v plánu je přivedení tramvajové dopravy.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty