Bydlení v domě ani v bytě není pro vás? Zkuste Viladomy v Odolene Vodě

Simona Aujezdská, 19. October 2018 Kategorie: Projekty

Soukromí, komfort, moderní interiér, krásné prostředí. To vše nabízí nový rezidenční projekt Viladomy v Odolene Vodě. Nabídka bytových jednotek je sice skromná, o to více se ale budoucí rezidenti dočkají soukromí. Navíc Viladomy se nachází v překrásném prostředí jen pár kilometrů od hlavního města.

Soukromí domu i pohodlí bytu. To nabízí Viladomy

Velký rodinný dům není nic pro vás? Zároveň nechcete ani bydlet ve vysokých panelových domech? Pak vaše nové vysněné bydlení hledejte ve Viladomech. Součástí rezidenčního projektu Viladomy Odolena Voda jsou čtyři domy a v každém z nich se nachází dvě bytové jednotky. Ty jsou dispozičně rozděleny na 2+kk a 3+kk a nabízí obytnou plochu od 51 m2 do 75 m2. Díky omezenému množství bytových jednotek je zajištěn komfort i soukromí.

Viladomy v sobě snoubí modernu s kvalitou. Zároveň při jejich výstavbě nebylo zapomenuto ani na praktičnost. Za svěžím a světlým interiérem stojí velká okna a dřevo, které interiéru dominuje. Před Viladomy nechybí parkovací stání a v bezprostřední blízkosti i dostatek zeleně.

V obci Odolena Voda si na své přijdou všechny generace

Rezidenční projekt Viladomy je situován uprostřed obce Odolena Voda, která se nachází severně od Prahy. Městečko je ideálním místem k bydlení pro mladé páry, rodiny s dětmi i starší manžele. V okolí najdete mateřskou i základní školu, poštu, banku, úřad, zdravotnické zařízení, obchodní centrum a restaurace.

Zábavu a sportovní vyžití zajišťují nejrůznější spolky a sportovní areály. Pokud by vám v obci přeci jen něco chybělo, pak se můžete vydat do nedaleké Prahy, na metro dojedete do 20 minut. Navíc nejbližší autobusová zastávka se nachází jen 150 metrů od rezidence.

Více informací získáte na webu projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty