Skupina CRESTYL získala řadu ocenění

David Makovský, 3. January 2017 Kategorie: Projekty

Druhá polovina listopadu byla velice úspěšná pro developerskou skupinu CRESTYL, která si odnesla se svým projektem DOCK River Watch 2 hned několik prestižních ocenění. Projekt slaví úspěch v soutěži CIJ Awards Czech Republic v kategorii Best Residential a v soutěži o realitní projekt roku, kde si odnesl Cenu architektů pro Prahu 8.

DOCK River Watch 2 je komplex domů, které nabízejí vše pro moderní způsob života. Jedná se již o druhou etapu úspěšného projektu DOCK. Tu tvoří tři nízkopodlažní bytové domy s celkem 72 byty, které jsou dostupné v dispozicích od 1+kkpo luxusní penthousy. Všechny bytové jednotky charakterizují velkolepé prosklené plochy, francouzská okna a luxusní vybavení interiérů reflektující individuální potřeby každého majitele. Byty zároveň disponují jedinečným výhledem na vodní hladinu nebo zeleň v okolí.

CIJ Awards Czech Republic

Již 16. ročník CIJ Awards Czech Republic se konal 24. listopadu 2016 v pražském hotelu Marriott. Jedná se o ocenění, která jsou udělována mezinárodním realitním magazínem CIJ Journal. V letošním roce se akce zúčastnilo více jak 300 hostů a soutěžilo se celkem ve 22 kategoriích. Projekt DOCK River Watch 2 úspěšně navázal na svojí první etapu, když opět ovládl kategorii Best Residential. Tato kategorie patří mezi největší a vítěze vybírá odborná porota podle několika kritérií. Je kladen důraz na originalitu, design, přizpůsobení se životnímu prostředí, ale i na historii a prezentaci.

Realitní projekt roku 2016

Další získané ocenění pochází ze soutěže o realitní projekt roku 2016. Jednalo se o 6. ročník soutěže, která se letos konala 28. listopadu v kongresovém hotelu Clarion v Praze. Soutěž je přehlídkou nejoblíbenějších českých developerských projektů v jednotlivých regionech České republiky. Cílem soutěže bylo zviditelnit kvalitní projekty, které jsou momentálně na trhu. Soutěžilo se ve třech kategoriích vždy podle kraje nebo městské části, kde se daný projekt nachází. DOCK River Watch 2 získala Cenu architektů pro Prahu 8, kde se daný projekt nachází.

Gratulujeme a přejeme společnosti CRESTYL mnoho dalších úspěchů a ocenění.

Zdroje: www.dock.czawards.cijeurope.com, www.cijjournal.comwww.projektroku.cz

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty