Rezidence Zbraslav nabízí přírodu i výhody metropole zároveň

Kateřina Halamová, 13. July 2016 Kategorie: Projekty

Při hledání vysněného bydlení by se někdy mohlo zdát, že naše očekávání jsou až nereálná. Přejeme si bydlení na dosah velkých měst, ale přitom v srdci přírody. Rádi bychom si užívali pohodlí vlastního domu se zahradou, ale bez přílišné práce navíc. A to vše za rozumnou cenu. Je vůbec možné takové bydlení najít? My si myslíme, že ano!

Mějte jasnou představu

Budete se muset obrnit jistou dávkou trpělivosti, než konečně narazíte na takovou nabídku, která vás přesvědčí. Abyste měli cestu o něco jednodušší, napište si jasný seznam priorit, které jsou pro vás zásadní, a pak už jen odškrtávejte a dělejte si pořadí navštívených míst podle získaných bodů. Nabídka developerských společností, které působí na českém realitním trhu, je skutečně bohatá a snaží se maximálně vyhovět požadavkům budoucích majitelů.

Příroda i centrum města na dosah ruky

Abychom vás přesvědčili, že to skutečně možné je, máme pro vás jeden tip. Jedná se o projekt Rezidence Zbraslav developerské společnosti Doma je Doma, který dokáže skloubit nečekaně mnoho výhod dohromady a nabízí tak ideální rodinné bydlení v řadovém domku.

Na první pohled zaujme stylová architektura s nadčasovými dřevěnými prvky. Ke každému domu přísluší oplocená předzahrádka pro vaši relaxaci i hry vašich dětí a samozřejmostí jsou i dvě parkovací místa, z nich jedno je zastřešené. Dispozice domu jsou 4+kk, celý objekt navíc vyniká nízkými náklady na provoz. 

Jednou z hlavních předností je ale bezpochyby lokalita. Už samotné umístění domu zaručuje nádherné výhledy, ale tím to rozhodně nekončí. Bydlení mezi řekami Vltavou a Berounkou přináší četné možnosti volnočasového vyžití v přírodě. Nedaleko se nachází i Chráněná krajinná oblast, takže vyrazit na pěknou procházku můžete jakýmkoliv směrem. Zároveň však máte veškerou občanskou dostupnost doslova na dosah ruky a dopravní spojení do centra Prahy je více než ideální – cesta autobusem trvá cca 12 minut a využívat můžete i nedaleké vlakové nádraží. Pokud preferujete dopravu vlastním vozem, ani zde se vám meze nekladou.

Více informací naleznete přímo na stránkách projektu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty