Rezidence Primátorská je moderním bydlením s výhledem na Prahu

Simona Aujezdská, 9. October 2018 Kategorie: Projekty

Dokonalé bydlení musí splňovat nespočet kritérií, avšak ty má každý z nás jiné. Proto Rezidence Primátorská nabízí bohatý výběr bytů, které v sobě snoubí kvalitu, modernu a dostatek soukromí. To vše navíc v lukrativní libeňské čtvrti, kde si na své přijdou jak milovníci přírody a sportu, tak i příznivci kultury a městského života.

Svěží a moderní bydlení s dokonalým výhledem na Prahu

Rezidence Primátorská v sobě ukrývá 48 nízkoenergetických bytů, které se nachází celkem na šesti nadzemních podlažích. Zájemci mohou vybírat z dispozici 1+kk, 2+kk a 3+kk s obytnou plochou od 34 m2 do 69 m2. Součástí bytů jsou komfortní terasy, balkony i praktické předzahrádky a pro uložení dostatku věcí nechybí k bytům ani sklepní kóje.

Exteriér, vnitřní vybavení bytů i společné prostory v sobě pojí kvalitu s respektem k tradici. Opomenuty nebyly ani moderní trendy jako například velké prosklené plochy, díky kterým rezidence nabízí velmi vzdušené a prosvětlené bydlení a zároveň dokonalý výhled na naši metropoli.  

Bydlení v blízkosti parku Pod Korábem a Thomayerových sadů

Pražská lokalita Libeň je velmi oblíbená pro velké množství zeleně. V Libni se můžete vydat do mnoha parků, děti zabavit na nejednom z hřišť nebo si projet hustou síť cyklostezek. S rezidencí přímo sousedí park Pod Korábem a o něco dál se pak nachází Thomayerovy sady.

Samozřejmostí jsou i supermarkety, obchody, mateřské a základní školy, úřady, banky, pošta a zdravotnická zařízení. Milovníci dobrého jídla a pití ocení výtečné restaurace, kavárny a bistra.

Pokud by vám v libeňské čtvrti cokoliv chybělo, můžete se vydat do jiných pražských lokalit. Do samotného centra metropole se dostanete do 10 minut automobilem, MHD pak do 15 minut.

Více infromací o projektu zjistíte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty