Originální využití palet v zahradě

Kateřina Halamová, 3. August 2016 Kategorie: Trendy

Nápady a možnosti, jak využít dřevěné palety, se zdají být nevyčerpatelné a nejspíš tomu tak skutečně bude. Své uplatnění totiž naleznou nejen v interiéru, ale i na terase a v zahradě. Pár tipů pro vaši inspiraci vám právě přinášíme.

Zpříjemněte si společně strávené chvíle

O výhodách využití palet jako materiálu pro výrobu nábytku jsme psali již v prvním dílu tohoto paletového miniseriálu. Patří mezi ně především jednoduchost použití, finanční nenáročnost a možnost využít vlastní kreativitu a fantazii pro vytvoření originálního díla.

Hlavním důvodem, proč si pořizujeme zahradu, je především možnost zábavy a relaxace na čerstvém vzduchu, a to jak pro nás, tak pro naše děti. Paletový nábytek nám může tyto chvíle zpříjemnit, takže neváhejte a hurá na to.

Jaká by to byl relaxace bez pohodlného usazení. Zkuste si proto vytvořit jednoduchou a přitom funkční sedací soupravu nebo rovnou celou terasu. A pokud si přejete posunout odpočinek do další dimenze, vyrobte si rovnou houpací postel

Využití pro děti i zahrádkáře

Palety poslouží i pro radost vašich dětí. Zkuste jim vyrobit multifunkční lavičkupískoviště nebo barevný domeček

A pokud využíváte zahradu především na pěstování vlastní zeleniny, pak by vás mohly zaujmout praktické záhonky, které vám bezpochyby usnadní práci a vaše zahrada bude navíc pěkně upravená.

Zdroje: www.kreativnidomov.cz, svetkreativity.cz, www.vivabydleni.cz, www.prochlapy.cz, www.napadynavody.sk, www.mtnabytek.cz

 

← Zpět do kategorie Trendy

Nejnovější developerské projekty