Multifunkční čtvrť Hagibor poskytne moderní bydlení i pracovní zázemí

Simona Aujezdská, 11. June 2019 Kategorie: Projekty

Developerská společnost Crestyl představuje nový projekt Hagibor, který nabídne až 650 nových bytů, moderní administrativní prostory i nový rozlehlý park. Poznejte dokonalé bydlení v srdci Prahy, seznamte se s multifunkční čtvrtí Hagibor.

Nová čtvrť Hagibor nabídne až 650 bytů

Na pomezí čtvrtí Strašnice a Vinohrady bude již brzy stát nový developerský projekt Hagibor od společnosti Crestyl. V lokalitě bude postupně vystavěno pět rezidenčních domů, které nabídnou až 650 bytů. Rezidenční část propojí pěší zóna se čtvrtí pěti administrativních domů.

První etapa projektu Hagibor představuje dva bytové domy Alfa a Beta, které nabídnou 168 bytů s dispozičním členěním od 1+kk až po 5+kk. Součástí každého bytu bude balkon nebo prostorná terasa i možnost parkování v podzemních garážích. Podle přání klientů nové byty umožní napojení klimatizace na centrální vzduchotechniku s možností rekuperace vzduchu. Vytápění, klimatizace, stejně jako stínění a odvětrávání lze individuálně napojit na inteligentní systém řízení domácnosti.

Jedinečná lokalita v srdci Prahy

Nová rezidenční a administrativní čtvrť Hagibor vznikne u ulic Počernická a Vinohradská. Čtvrť bude propojena centrální pěší zónou s restauracemi, obchody a širokým spektrem služeb občanské vybavenosti. Pěší zóna bude přímo navazovat na stanici metra A Želivského i na nově vybudovaný dvouhektarový park, který poskytne příjemný odpočinek i sportovní vyžití. Součástí výstavby bude také multifunkční kulturní centrum, mateřská školka či dětské hřiště.

Pro nové obyvatele nabídne bydlení Hagibor výborné dopravní spojení s centrem Prahy metrem i tramvají. Naopak snadné vycestování z města automobilem umožní blízké napojení na Jižní spojku.

Více informací se dozvíte na webu.

← Zpět do kategorie Projekty

Nejnovější developerské projekty